MENÜ

Beşiktaş'tan Nuno Espirito Santo bombası! Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin bir dönem teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo Süper Lig'e geliyor ancak ezeli rakip Beşiktaş'a. Sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile devam edecek olan Beşiktaş, gelecek sezon için Nuno Espirito Santo ile temasa geçti.

Beşiktaş'tan Nuno Espirito Santo bombası! Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü

Beşiktaş'ta yeni sezonun teknik direktörü için arayışlar devam ederken, Nuno Espirito Santo ismi gündeme bomba gibi düştü. Öyle ki Nuno Espirito Santo için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç uzun süre görüşme gerçekleştirmiş ancak Portekizli teknik adamı ikna edememişti.

Haberin Devamı

NUNO ESPİRİTO SANTO GELİYOR

Akşam'ın haberine göre; teknik direktör arayışında olan ve sezonu Önder Karaveli ile tamamlamaya karar veren Beşiktaş, yeni sezon öncesi Premier Lig'i sallayan Nuno Espirito Santo ile temasa geçti. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin de uzun süre peşinden koştuğu Portekizli teknik adamla anlaşmaya çalışıyor.

YÖNETİM İLK TEMASI SAĞLADI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin onayı doğrultusunda Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Nuno Espirito Santo ile temasa geçti. Gelecek planları ve istedikleri başarıları sunan Kazancı, Portekizli çalıştırıcıyı ikna ederek söz kesmek istiyor.

Beşiktaştan Nuno Espirito Santo bombası Fenerbahçenin kapısından dönmüştü

PREMİER LİG'DE İZ BIRAKTI

Son olarak Tottenham'ı çalıştıran ve 1 Kasım 2021 itibariyle boşta olan 48 yaşındaki teknik adam, Ada'da en güzel günlerini Wolverhampton ile yaşadı. Şampiyon ekipleri devirmesiyle adını geniş kitlelere yayan Nuno Espirito Santo, 3'lü stoper hattının yer aldığı sistemleri tercih ediyor.

Haberin Devamı

Teknik direktörlüğe Portekiz'in Rio Ave takımında başlayan Santo, Valencia ve Porto ekiplerinde de görev aldı. Genç teknik adamın kariyerinde kupası bulunmuyor.

YORUM YAZ