MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi: Teixeira'yı gönderirse…

Beşiktaş; Alex’in performansından memnun değil, oyuncuya teklifler var ve sezon sonu gidişi için kolaylık sağlanacak. Al Nassr’da neredeyse her gün yeni bir olayla gündeme gelen Anderson Talisca, ayrılığın eşiğinde. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş'ın transfer listesini masaya yatırdı.

Beşiktaş; Alex’in performansından memnun değil, oyuncuya teklifler var ve sezon sonu gidişi için kolaylık sağlanacak.

Haberin Devamı

Al Nassr’da neredeyse her gün yeni bir olayla gündeme gelen Anderson Talisca, ayrılığın eşiğinde. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş'ın transfer listesini masaya yatırdı.

Gökmen Özcan: ‘’Teixeria’ya teklifler olduğunu Tivibu Spor’da daha önceki programlarda söylemiştik. Sonrasında Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’da bir basın toplantısı yaptı ve orada resmi olarak Beşiktaş’ın bir yetkilisi olarak bunun doğru olduğunu söylemişti. Teixeira, çok büyük bir umutla geldi takıma ve kendisinden büyük beklentiler vardı. Sonrasında tabi ki Batshuayi ve Pjanic’de gelince biraz onların gölgesinde kalan bir transfer olmuştu. Ortaya koyduğu futbol sezon boyunca yeterli değildi. Kendisinden herkes bir Talisca faktörü ve etkisi bekliyordu. Ama bu olmadı, çok skorer bir futbolcu normalde. Ukrayna ve Çin macerasını biliyoruz, burada benzer bir görüntü sergilemesini bekledik. Ama bu görüntüyü sergileyemedi. Sezon sonu için Katar’dan önemli teklifler alıyor. 5 milyon Euro maaş seviyesinde teklifler var kendisine gelen. Aynı zamanda Beşiktaş’a da 3 milyon Euro bonservis teklifleri var. Ve herkesinde bildiği gibi Beşiktaş, Teixeira’yı gönderirse Talisca için çalışma başlatacak. Al Nassr’da bir açıklama yaptı. Anderson Talisca hakkında çıkan iddialarla alakalı olarak ve suanda paramı alıyorum mutluyum dedi. ‘’Paramı alıyorum’’ lafı çok önemli, çünkü Al Nassr’da zaman zaman ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Ama şuanlık Talisca’nın maaşı ödeniyor. Özellikle Arap Yarım Adası’na ve Çin’e giden futbolcular, sözleşmelerinde birkaç haftalık veya aylık ödemeler alamadıklarında fesih başvurularını başlatıyorlar. Benzer süreci Josef de Souza yaşamıştı ve öyle gelmişti Arap Yarım Adası’ndan. Şimdi aynı şey Talisca’da olabilir. Beşiktaş, Talisca’nın durumunu yakından takip edecek ve sezon sonunda eğer Alex Teixeira ile yollar ayrılırsa ve Talisca içinde bir şart oluşursa Beşiktaş sonuna kadar zorlayacaktır.’’ dedi.

YORUM YAZ