MENÜ

Beşiktaş'ta sırada sol bek var: Jamilu Collins

Bruno Martins İndi ile anlaşarak stoper sorununu çözen Beşiktaş, transferde yeni hamleye hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların hedefindeki ilk isim Riza Durmisi. Alman basını ise Kartal'ın Paderborn'un 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Jamilu Collins ile ilgilendiğini yazdı.

Beşiktaş'ta sırada sol bek var: Jamilu Collins

Transferde geç açılan Beşiktaş, Tyler Boyd ve Douglas'ı kadrosuna katarken, sol stoper sorununu da Martins İndi ile çözerek gaza basmıştı. İndi'ye imza attırmak için kulübü Stoke City ile son detayları görüşen siyah-beyazlı kulübün kasasından 4 milyon Euro bonservis bedeli çıkacak. Kartal, bu parayı taksitler halinde ödeyecek. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş, rotasını teknik direktör Abdullah Avcı'nın olmazsa olmazları arasında yer alan sol bek transferine çevirdi. Listenin başında ise Riza Durmisi yer alıyor.

Haberin Devamı

MİGUEL TRAUCO DA LİSTEDE

Danimarkalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen siyahbeyazlılar, Lazio ile görüşmelerini sürdürüyor. İtalyan ekibi, 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Durmisi'yi gözden çıkarmış durumda. Geçen sezon istediği kadar süre alamayan oyuncu da ayrılığa sıcak bakıyor. Durmisi'ye alternatif olarak Flamengo'dan Trauco'yu gündemine alan Beşiktaş için bir iddia da Almanya'dan geldi. Alman basını, Kartal'ın, Paderborn'un 24 yaşındaki Nijeryalı sol beki Jamilu Collins'le ilgilendiğini ileri sürdü.

(Sabah)

YORUM YAZ