MENÜ

Beşiktaş'ta Ghezzal yine asistini yaptı

Ligin asist kralı Rachid Ghezzal, yine sahneye çıktı. Yıldız futbolcunun ilk yarıda verdiği iki gollük pası Aboubakar değerlendiremezken; 48. dakikada ise Ljajic, Cezayirli oyuncunun servisini golle sonuçlandırdı. Ghezzal ligdeki 9. asistini yaptı.

Beşiktaş'ta Ghezzal yine asistini yaptı

Kara Kartal’ın yıldızı Ghezzal, Göztepe mücadelesinde de skora katkı sağladı. İlk yarıda Beşiktaş’ın hücumdaki en etkili ismi olarak dikkat çeken Cezayirli oyuncu, Aboubakar iki kez net pozisyonlar hazırladı. Başarılı forvet birinde az farkla golü kaçırdı, diğerinde ise ağlara giden vuruşu ofsayt sebebiyle geçersiz sayıldı. Ancak Ghezzal durmadı... İkinci devrenin henüz başında soldan ceza sahasına giren Adem Ljajic’i çok iyi gören yıldız futbolcu, arkadaşını topla buluşturdu. Ljajic de sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Haberin Devamı

Son 6 maçta 6 kez...

Ghezzal böylelikle bu sezon ligdeki asist sayısını 9’a yükseltti ve zirvedeki yerini güçlendirdi. Süper Lig’in en çok gol pası veren ismi olan Ghezzal, rakip ağları ise henüz havalandıramadı. 28 yaşındaki yıldız, çıktığı son 6 maçta 6 asiste imza attı.

YORUM YAZ