MENÜ

Beşiktaşlı Bahtiyar Kaya‘dan duygulandıran kareler!

Sosyal sorumluluk projelerinde sık sık yer alan Beşiktaş kongre üyesi Bahtiyar Kaya çok yakında yeni bir projeyi hayata geçireceğini duyurdu. Daha önce şehit aileleri ve engellilere destek olma sözü veren Beşiktaş forması hediye eden Kaya, "Şehir şehir gezmekteyiz. O gülen yüzler bizleri mutlu ve motive ediyor. Projelere tam gaz devam, her şey insanlar ve Beşiktaş için!" dedi.

Beşiktaşlı Bahtiyar Kaya‘dan duygulandıran kareler!

Daha önce özellikle sosyal mecralarda gündeme gelen ve yaptığı sosyal yardımlarla farkındalık yaratan Bahtiyar Kaya şimdilerde yepyeni bir projeye hazırlandıklarını duyurdu. Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan ve Siyah-Beyazlı camiayı temsil ettiğini söyleyen Kaya, geçtiğimiz haftalarda şehit aileleri ve engellilere destek olma sözü vermiş ve onlara Beşiktaş forması hediye etmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Bahtiyar Kaya‘dan duygulandıran kareler

Kaya verdiği röportajda da, "Hepimiz insanız, hayatta bizi birilerinin bir vesileyle mutlu etmesi ve destek olması gerek. Biz de bu ilkeyle yola çıktık ve şehir şehir gezmekteyiz. O gülen yüzler bizleri mutlu ediyor. Projelere tam gaz devam, her şey insanlar ve Beşiktaş için!" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ