MENÜ

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Zlatan Arnautovic, hayatını kaybetti

Daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması da giymiş olan Dinamo Zagreb'in eski oyuncularından Zlatan Arnautovic, 68 yaşında hayatını kaybetti.

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Zlatan Arnautovic, hayatını kaybetti

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş forması da giyen Zlatan Arnautovic, 68 yaşında vefat etti. 24sata'nın ailesine yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Dinamo Zagreb'in eski oyuncularından Arnautovic, Zagreb'deki dairesinde hayatını kaybetmiş şekilde bulundu.

Haberin Devamı

1981 yılında Banja Luka'dan Dinamo Zagreb'e transfer olan Bosna-Hersek kökenli Arnautovic, 1982'de takımının dördüncü Yugoslavya şampiyonluğunda ve 1983'teki yedinci Yugoslavya Kupası zaferinde kadroda yer aldı.

Zlatan Arnautovic, 1983-84 sezonunu ise Türkiye'de Beşiktaş formasıyla geçirdi. Daha önce Dinamo Orahovica'ya verdiği röportajda Arnautovic, "Hep gelip Dinamo'da oynamak istemiştim ama Borac daha önce gitmeme izin vermediği için Dinamo'ya 27 yaşında imza attım. Dinamo'da 3 sezon geçirdim. O zamanlar 1 milyon Mark karşılığında Beşiktaş'a transfer oldum. Dinamo'dan ülkenin en iyi savunmacılarından biri olarak ayrıldığım için kulüp benden iyi para kazandı. Kısa süre sonra Zagreb'e döndüm. Profesyonel kariyerim 1985'te sona erdi" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ