MENÜ

Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu: Burak Yılmaz'a yanıt

Beşiktaş'ta görevden ayrılan Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, ayrılığın ardından yaptığı açıklamalarda Vincent Aboubakar ile ilgili bazı söylemlerde bulunmuştu. 31 yaşındaki Kamerunlu yıldız, kendisiyle ilgili söylenen sözlere yanıt verdi. İşte detaylar...

Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu: Burak Yılmaz'a yanıt

Soğuk algınlığı ve ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Vincent Aboubakar, kendisiyle ilgili söylenen sözlere karşı suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Şenol Güneş'in ardından görevi devralan Burak Yılmaz gelen kötü sonuçların ardından görevinden ayrılmıştı. Genç çalıştırıcı, ayrılığın ardından Milliyet'ten Atilla Gökçe'ye açıklamalarda bulunmuştu. Yılmaz bir süredir sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Vincent Aboubakar için, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş.

Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu: Burak Yılmaza yanıt

Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hastalık ve sakatlık gerekçeleriyle takımının son 4 maçında oynayamayan Kamerunlu santrfor, kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ’la yaptığı görüşmede, bugüne dek formasını giydiği her kulüpte özveriyle mücadele ettiğini vurguladı.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR'DAN AÇIKLAMA

Aboubakar, “Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum. Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim” dedi.

Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu: Burak Yılmaza yanıt

ABOUBAKAR BU SEZON NE YAPTI?

31 yaşındaki golcü Beşiktaş formasıyla dokuzu Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 18 maça çıktı. Kamerunlu yıldız bu maçlarda 11 kez gol sevinci yaşarken üç kez de asist yaptı.

Vincent Aboubakar suskunluğunu bozdu: Burak Yılmaza yanıt

YORUM YAZ