MENÜ

Vincent Aboubakar itirafı: Beşiktaş gözden çıkarmıştı, canlı yayında açıkladı

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brezilya ekibi Corinthians'tan 31 yaşındaki golcüyle ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Vincent Aboubakar itirafı: Beşiktaş gözden çıkarmıştı, canlı yayında açıkladı

Yeni yönetimin ardından yeni teknik direktörünü de belirleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah- beyazlılarda gelecek isimler olacağı gibi ayrılacak oyuncular da olacak. Özellikle kadro dışı bırakılan isimler arasından ayrılan oyuncların olması bekleniyor.

Haberin Devamı

'GİTMEK İSTEYEN VARSA TABİİ Kİ GİDER'

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, imza töreninde kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili gelen soruya; "Her oyuncuyla konuşacağız. Rosier, Aboubakar... Bu kararları ben duyduğum şeylerden almam, gördüklerimden dolayı alırım. Bir oyuncu takımın parçası değilse tamam ama herkesle konuşacağız. Gerçekten bizimle devam etmek isteyenler kimler? Onlara kapımız açık. Gitmek isteyen varsa tabii ki giderler." ifadelerini kullanmıştı.

Vincent Aboubakar itirafı: Beşiktaş gözden çıkarmıştı, canlı yayında açıkladı

CORINTHIANS'TAN ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

Corinthians Başkanı Augusto Melo, CNN Brezilya'da yayınlanan Domingol programına konuk oldu. Canlı yayında transferlerle ilgili bilgi veren Başkan Melo, Vincent Aboubakar hakkında konuştu.

Melo, "Yıldız oyuncularla sözleşme imzalamaktan çekinmiyoruz. Aboubakar bize teklif edildi, ancak anlaşamadık." diye konuştu.

Haberin Devamı

'AÇIK ARTIRMAYA GİRMEYECEĞİZ'

Melo ayrıca Kamerunlu oyuncunun başka Brezilya takımlarına da teklif edildiğini ve açık artırmaya girmeyeceklerinin altını çizdi.

"Corinthians hiçbir şekilde açık artırmaya girmez. Bazı oyuncular bize teklif edildi. Açık artırma olduğunda biz masadan kalkarız."

YORUM YAZ