MENÜ

Son dakika! Rıdvan Yılmaz resmen Rangers'ta

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın resmen İskoçya ekibi Rangers'a transfer olduğunu açıkladı. 21 yaşındaki Milli sol bek yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-Beyazlı ekipten KAP'a yapılan bildirime göre İskoç ekibi genç futbolcunun bonservisi için 4 milyon Euro garanti ücret ve 2.25 milyon Euro da bonuslar için ödeyecek. Ayrıca Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alacak. İşte detaylar...

Son dakika! Rıdvan Yılmaz resmen Rangers'ta

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın resmen İskoçya ekibi Rangers'a transfer olduğunu açıkladı. Siyah-Beyazlı ekibin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimde Rangers'ın 21 yaşındaki Milli sol bek için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu.

Haberin Devamı

Bonservis bedeli

Siyah-Beyazlı ekipten KAP'a yapılan bildirime göre İskoç ekibi genç futbolcunun bonservisi için 4 milyon Euro garanti ücret ve 2.25 milyon Euro da bonuslar için ödeyecek. Ayrıca Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alacak.

5 yıllık sözleşme

Transferi resmi internet sitesinden duyuran Rangers ise genç sol bek ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını aktardı.

Beşiktaş'tan yapılan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel, 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.”

Haberin Devamı

YORUM YAZ