MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaş'tan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta son günlerde Sergio Ramos ve Anderson Talisca'nın isimleri futbol kamuoyunda yüksek sesle konuşuluyordu. Siyah Beyazlı taraftarlar, dünyaca ünlü yıldızın yolunu gözlerken kulüpten süreçle ilgili resmi açıklama geldi.

SON DAKİKA | Beşiktaş'tan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederken kadrosunu 7 isimle güçlendirdi. Arthur Masuaku'nun satın alma opsiyonunu kullanan Kara Kartal; Ante Rebic, Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain'i bedelsiz olarak transfer ederken Emrecan Bulut'u Somaspor'dan 211 bin Euro'ya Jean Onana'yı Lens'ten 4.4 milyon Euro'ya, Bakhtiyor Zaynutdinov'u CSKA Moskova'dan 4.5 milyon Euro'ya, Milot Rashica'yı ise Norwich City'den 5.2 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. 3 kulvarda mücadele edecek Kara Kartal'ın son günlerde iki bomba hamle yaptığı ve Sergio Ramos ile taraftarın sevgilisi Anderson Talisca ile görüşme halinde olduğu futbol kamuyounda yüksek sesle konuşuluyordu.

Haberin Devamı

RAMOS'UN MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Beşiktaş, PSG ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Sergio Ramos için devreye girdi. İsmi Galatasaray ile de anılan, Suudi Arabistan takımlarında da teklif alan Ramos, ciddi bir maaş ve imza parası talep ederken İspanyol yıldızın menajeri ile görüşerek transfer şartları ile ilgili bilgi alan Kartal, bu transferde geri adım attı.

SON DAKİKA | Beşiktaştan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

EMRE KOCADAĞ: RAMOS ARABİSTAN'A GİTSE PİYASASI YILLIK 23-25 MİLYON EURO

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulübün transfer gündemi için konuşulan Sergio Ramos ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir.

SÖZLEŞMESİ BİTTİ PSG'DEN AYRILDI

2005 yılında Sevilla’dan 27 milyon bonservis bedeli ile Real Madrid’e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 sezon forma giydi. Son 2 yılda Paris Saint Germain’de oynayan Ramos, sözleşmesinin bitiminin ardından Fransız ekibi ile yollarını ayırdı. İspanya Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonası zaferi yaşayan Sergio Ramos, Real Madrid’de 4’ü Şampiyonlar Lig, 5’i İspanya Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplam 22 kupa kazandı. Geçen sezon Paris Saint Germain ile Fransa Ligi’ni kazanan 37 yaşındaki yıldız oyuncu, forma giydiği 45 maçta 4 gol, 1 asistlik hücum katkısı sağladı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Beşiktaştan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

ŞENOL GÜNEŞ: TALISCA 'ÖZLEDİM' DEDİ, 'O ZAMAN GEL' DEDİM

Kara Kartal'ın Ramos'la birlikte en çok gündemini süsleyen bir diğer isim ise taraftarın sevgilsi Talisca... Suudi Arabistan'dan bazı kaynaklari, Al Nassr'ın Brezilyalı yıldızı kadro dışı bıraktığını iddia etti. Bu gelişmenin üzerine Beşiktaş'ın Talisca transferi için Al Nassr ile görüşmelere başladığı öne sürülmüştü. Şenol Güneş, transferini çok istediği Talisca ile ilgili geçtiğimiz hafta oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından konuşmuş, şu sözleri sarf etmişti:

Talisca konusunda benim söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de; 'O zaman gel' dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi.

BÜYÜK OPERASYON!

Siyah-Beyazlılar, Al Nassr’la yol ayrımı noktasına gelen Anderson Talisca için büyük bir operasyon yönetti. İdareciler, yeni transferler sonrası kulübünde gözden düşen ve kulübünün ayrılığına izin vermeyi planladığı Sambacı’yı Kartal yapmak için yoğun mesai harcasa da ekonomik anlamda uzlaşma sağlanamadı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Beşiktaştan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

'3 KATI ÜSTÜNDE BEDEL ÇIKARMIŞLAR'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Talisca ve Al Nassr ile görüştüklerini FANATİK'e açıklamış, şu ifadeleri kullanmıştı:

Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi.

SON DAKİKA | Beşiktaştan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

TARAFTARI YIKAN HABER: GÖRÜŞMELER SONA ERDİRİLDİ

Siyah-Beyazlı taraftarların heyecanla beklediği 2 isimle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile yapılan transfer görüşmelerinin maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdiğini açıkladı. Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada "Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır" denildi ve eklendi:

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır. Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

SON DAKİKA | Beşiktaştan resmi Sergio Ramos ve Anderson Talisca açıklaması

YORUM YAZ