MENÜ

Beşiktaş resmen açıkladı! 4 yıllık sözleşme

Beşiktaş, Kazak oyuncu Zaynutdinov'un sözleşmesini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. İşte detaylar...

Beşiktaş resmen açıkladı! 4 yıllık sözleşme

Beşiktaş, CSKA Moskova'dan transfer edilen Kazak oyuncu Bakhtiyar Zaynutdinov ile dört yıllık sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş resmen açıkladı 4 yıllık sözleşme

RESMEN AÇIKLANDI

Beşiktaş, Bakhtiyar Zaynutdinov transferini de resmen açıklamış oldu. Siyah-Beyazlılar resmi sitesinden yaptıkları açıklamada şu sözlere yer verdi;

Kulübümüz, 2023-24 sezonu yaz transfer dönemi çalışmaları kapsamında Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov ile sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Bakhtiyor Zaynutdinov’a şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş resmen açıkladı 4 yıllık sözleşme

FORMAYI GİYDİ, POZU VERDİ

Yıldız oyuncunun imza fotoğrafları da geldi. Siyah-Beyazlı kulüp, başarılı futbolcunun 4 yeni fotoğrafını paylaştı. Zaynutdinov'un transfer duyuru fotoğrafları taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

Beşiktaş resmen açıkladı 4 yıllık sözleşme

'KARİYERİMİ BİTİRMEYİ DÜŞÜNDÜM'

Rusya'da Rostov ve CSKA Moskova takımlarında forma giyen Kazak oyuncu Rus basınına yaptığı açıklamada kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

17 yaşındayken yaşadığı sakatlığı anlatan Zaynutdinov, "Çapraz bağlarımı kopardım. İmkanım yoktu. Taraz elinden geldiğince yardımcı oldu. Risk aldık ve ameliyatı Kazakistan'da gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Zor bir süreçti. Kariyerimi bitirmeyi düşündüm." ifadelerini kullandı.

'KALE HARİÇ HER YERDE OYNAYABİLİYOR'

Rus Championat'tan Polina Kuimova, Bakhtiyor Zaynutdinov'u Burak Özdemir'e anlattı.

"Zaynutdinov oynadığı zamanlarda CSKA için önemli bir isimdi. Kale dışında her pozisyonda oynadığını düşünüyorum. Berezutsky döneminde orta sahanın ortasında, Goncharenko döneminde ise önce hücumda sonra da sol bek olarak oynadı. Sol tarafta oynamanın kendisine daha uygun olduğunu söylemişti. Hem hücuma hem de savunmaya yardım ediyordu."

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDEYİ AÇIKLADI

Kuimova, Beşiktaş'ın yeni transferi Zaynutdinov'un CSKA ile yaptığı sözleşmedeki özel maddeden de bahsetti.

"CSKA ile yaptığı sözleşmede Avrupa'nın beş büyük liginden teklif gelirse ayrılmasına izin verileceğine dair bir madde vardı. Çünkü Avrupa'nın beş büyük liginde oynama hayali var. Türkiye onun için iyi bir seçenek. İlerlemesi için bir sıçrama tahtası olabilir."

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kuimova, 25 yaşındaki oyuncunun teknik özellikleri hakkında ise şunları söyledi, "Onunla ilgili söyleyebileceğim en önemli şey sahanın her yerinde oynayabiliyor olması. Oldukça teknik ve pas kalitesi yüksek. Aslına bakarsanız onun hakkında herhangi kötü bir şey bulamıyorum."

Bakhtiyor Zaynutdinov, geçen sezon 27 maçta forma giyerken bir gol ve üç asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş resmen açıkladı 4 yıllık sözleşme

YORUM YAZ