MENÜ

Son dakika: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Fernando Santos, üstünü çizdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, büyük beklentilerle transfer edilen yıldız futbolcunun üstünü çizdi. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncu ile sözleşmeyi feshetmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Son dakika: Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Fernando Santos, üstünü çizdi

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor deplasmanında 1-0 mağlup olan Beşiktaş, kötü gidişata yine 'dur' diyemedi. Pendikspor deplasmanında 4-0 kaybeden, daha sonra Adana Demirspor ile Dolmabahçe'de golsüz berabere kalan siyah-beyazlıların galibiyet hasreti böylelikle üç maça çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar, mağlubiyetin ardından Sivas'ta takıma tepki gösterdi.

Haberin Devamı

FERNANDO SANTOS'TAN REBIC KARARI

Bu arada, Sivasspor deplasmanında maç kadrosunda yer alan Ante Rebic'in, gole ihtiyaç olmasına rağmen neden süre almadığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Fernando Santos’un son dönemde antrenmanlardaki isteksiz tavırları yüzünden Hırvat futbolcuya forma vermediği bildirildi. Portekizli çalıştırıcı, Sivas’ta ikinci yarıda 19 yaşındaki Yakup Arda Kılıç ve 16 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu’na şans tanırken Ante Rebic’i 90 dakika boyunca kulübede bekletti. Santos maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Benim için 16 yaşındaki oyuncuyla 35 yaşındaki futbolcu arasında fark yok. Antrenmanlarda kim iyiyse formayı ona veriyorum" diyerek, Rebic’in idmanlarda iyi çalışmadığını ima etmişti.

Haberin Devamı

Son dakika: Beşiktaşta sürpriz ayrılık Fernando Santos, üstünü çizdi

BEŞİKTAŞ, SÖZLEŞMESİNİ FESHETMEK İSTİYOR

Siyah-beyazlı yönetim yıllık garanti ücreti 2,5 milyon euro olan Rebic’in haziran 2025’te bitecek sözleşmesini feshetmek istiyor. Milan’dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki deneyimli futbolcu ise şu an için ayrılığa yanaşmıyor. Beklentileri karşılıksız bırakan Rebic’in düzenli oynayamamaktan şikâyetçi olduğu aktarıldı. Sürekli ilk 11’de yer almak isteyen Hırvat futbolcunun yedek beklemekten sıkıldığı ve bu nedenle antrenmanlarda umursamaz tavırlar sergilediği vurgulandı.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

SEMİH'E TEKLİF YAĞIYOR!

Öte yandan, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, sergilediği harika performans ile kulüpleri peşine takmaya devam ediyor. Kartal'ın 18 yaşındaki santrforu, şimdiden, İngiltere Premier Lig ekipleri Tottenham ve Aston Villa’nın radarına girdi. Bu iki kulübe ek olarak Almanya Bundesliga’dan Borussia Dortmund ve Hollanda futbolunun devi  Ajax da Semih’i yakından takip ediyor.

YORUM YAZ