MENÜ

Transfer haberleri | Milli yıldız Hull City için İstanbul'dan ayrıldı! Havalimanından ilk görüntü geldi...

İngiltere Championship kulübü Hull City ile anlaşma sağlayan Abdülkadir Ömür, İngiltere'ye gitti. Millî futbolcunun gidiş görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Milli yıldız Hull City için İstanbul'dan ayrıldı! Havalimanından ilk görüntü geldi...

Trabzonspor'da Umut Bozok ile birlikte kadro dışı kalan ve bordo-mavili kulüple bağlarını koparan Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship kulübü Hull City ile anlaşma sağladı. Sports Digitale'nin haberine göre millî futbolcu, sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gitti. Abülkadir Ömür'ün İstanbul'dan ayrılış görüntüleri de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Transfer haberleri | Milli yıldız Hull City için İstanbuldan ayrıldı Havalimanından ilk görüntü geldi...

ACUN ILICALI AÇIKLAMIŞTI

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada Abdülkadir Ömür ile ilgili, "Abdülkadir Ömür'le temaslarımız sürüyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sağ olsun çok yardımcı oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, ayrıca Abdülkadir'in çok fazla bir meblağla transfer olacağını düşünüyorum. O potansiyeli var. Trabzonspor için de yüksek bir sonraki satıştan pay ile bu transferi bitirmek istiyoruz. Trabzonspor da kazansın istiyoruz. Görüşmeler olumlu devam ediyor ama imzayı daha atmadık. Türkiye'den başka transfer düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

PENDİKSPOR OLMADI

Trendyol Süper Lig kulübü Pendikspor'un Abdülkadir Ömür için 7 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamasına göre Ömür, Pendikspor'a gitmeyi reddetti. Mill'i futbolcu, Abdullah Avcı'nın  Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Manisa FK maçı öncesinde yaptığı, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar" açıklamanın ardından kadro dışı bırakılmıştı.

Abdullah Avcı: Geçiş dönemleri sıkıntılı ve sancılı olabiliyor
YORUM YAZ