MENÜ

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! 3 yıldız kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş, bu akşam Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçı öncesi sakatlık haberleriyle sarsıldı. Siyah-beyazlı takımın üç yıldız futbolcusu, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta sakatlık şoku! 3 yıldız kadrodan çıkarıldı

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde bun akşam saat 20.30'da Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşandı. Siyah-beyazlı takımda Arthur Masuaku, Onur Bulut ve Ante Rebic, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı. 

Haberin Devamı

AÇIKLAMA GELDİ

Siyah-beyazlı kulübün resmî sitesinden yapılan açıklamada, "Sağ dizinde meydana gelen sıvı artışı sonrası yapılan tetkiklerde eklem içinde serbest kıkırdak fragmanı tespit edilen Arthur Masuaku, takımımızın 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda dizine aldığı darbe sonrası iç yan bağında gerilme saptanan Onur Bulut ile belinde ağrı hisseden Ante Rebic, Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de bugün Rams Başakşehir’le oynayacağı maçında kadrosunda yer almayacaktır. Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

'BİZİMLE KALMASINI İSTİYORUZ'

KİM, KAÇ MAÇ OYNADI?

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Başakşehir maçının kadrosundan çıkarılan Arthur Masuaku, bu sezon siyah-beyazlı forma ile 22 karşılaşmaya çıktı ve iki asist yaptı. Transfer edildiğinden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan Ante Rebic ise 23 karşılaşmada 1 gol atıp beş asist yaptı. Zaman zaman performansı nedeniyle taraftarların protestosuna maruz kalan Onur Bulut ise 40 maça çıkarak 1 gol atıp iki asist katkısında bulundu.

YORUM YAZ