MENÜ

Son dakika: Beşiktaş, Gedson Fernandes'i resmen açıkladı!

Son dakika haberi... Siyah-Beyazlılar camianın resmi açıklama beklediği Gedson Fernandes transferi için KAP'a bildirim yaptı. Kara Kartal'ın duyurusunda, "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir" denildi.

Son dakika: Beşiktaş, Gedson Fernandes'i resmen açıkladı!

..Ve Beşiktaş'tan beklenen açıklama geldi. Galatasaray'a yılın transfer çalımını atarak Gedson Fernandes için Benfica'yla anlaşan Siyah-Beyazlılar resmi duyuruyu da yaptı.

Haberin Devamı

Rize'ye kiralandı

Geçtiğimiz günlerde Portekiz ekibiyle görüşmelere başlandığını bildiren Kara Kartal, 23 yaşındaki futbolcunun, Çaykur Rizespor'a kiralandığı bugün de anlaşmanın detayları hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirim gerçekleştirdi.

%50'si Benfica'ya...

Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere transferi konusunda SL Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. SL Benfica Kulübü'ne 6.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden başlamak üzere dört yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun ileride başka bir kulübe kiralanması ya da satılması durumunda, elde edilecek gelir Kulübümüz ve SL Benfica Kulübü arasında 50% - 50 % olarak paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ