MENÜ

Serdal Adalı'dan Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi!

Başkan adayı Serdal Adalı, iddialı açıklamalarda bulundu. Adalı, “Gayrimenkulden gelen para ile bankalara olan borcumuzu kapatacağız. Yeni desibel rekorları kırmak için iddialı bir takım olmalı. Pazartesi formayla gururla çıkabileceğiniz bir Beşiktaş istiyorsanız oy verin” dedi.

Serdal Adalı'dan Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi!

Beşiktaş'ta seçim için geri sayım devam ederken, başkan adaylarından Serdal Adalı, Fox TV Çalar Saat programında İlker Karagöz ve Elvan Arat’ın sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA DAĞILDI...

Gayrimenkul projesi ile ilgili olarak flaş açıklamalarda bulunan Adalı, “Gayrimenkul projemizde 1 sene içinde temeli atıp, sonraki 3 senede de tamamlamayı planlıyoruz. Buradan elde edilecek geliri, bankalara olan borcumuzu kapatmak için kullanacağız” diye konuştu.

Serdal Adalıdan Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

TRANSFER MÜJDESİ

Ayrıca transfer konusunda da Siyah-Beyazlı camiaya müjdeyi veren Adalı, “Transferin nasıl yapılacağını çok iyi bilen insanlardanım. Rıza hocamızın istediği 3 bölge için alternatiflerimiz var. Stoper, açık ve 10 numara” dedi. Beşiktaş’ın eski günlerine kavuşması için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduğunu belirten Adalı, “Yeni desibel rekorlarını kırmak için sahada iddialı bir takım olması gerekiyor” yorumunu yaptı.

'GURURLA GİYMEK İÇİN...'

Haberin Devamı

Verdiği sözlerin arkasında duracağını belirten Serdal Adalı, şu ifadeleri kullandı:

Camiam bilir: yapamayacağım hiçbir şeyi açıklamam, vaat de etmem. Pazartesi formayla gururla çıkabileceğiniz bir Beşiktaş istiyorsanız oy verin.

Diğer başkan adayı Hasan Arat ile arasında bir problem olmadığının altını çizen Adalı, “Hasan Bey sevdiğim bir insandır, kendisiyle hiçbir problemim olmaz” dedi.

 

Serdal Adalıdan Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

YORUM YAZ