MENÜ

Şenol Güneş'ten 6. dalya! 3. isim olmayı başardı...

Beşiktaş'ın, Antalyaspor'a konuk olduğu maçla birlikte Süper Lig'de 33. haftanın perdesi açıldı. Şampiyonluk yarışını etkileyen zorlu karşılaşma Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş için de ayrı bir anlam ifade etti. Deneyimli hoca 6. kez 'dalya' dedi, tarihte 3. isim olmayı başardı!

Şenol Güneş'ten 6. dalya! 3. isim olmayı başardı...

Türk futbolunun en önemli teknik direktörleri arasında yer alan, 2002'de A Milli Takımımız'ı dünya üçüncüsü yapan, Trabzonspor'la 4 kupa kazanan, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Beşiktaş'ta Süper Lig'de zafere ulaşan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yine Siyah-Beyazlılar'ı namağlup gruplardan çıkaran Şenol Güneş, Antalyaspor karşısında anlamlı bir maça çıktı.

Haberin Devamı

Şenol Güneşten 6. dalya 3. isim olmayı başardı...

Güneş mücadele öncesinde Antalyaspor'a kiraladıkları eski öğrencisi Emrecan Uzunhan'la da kısa bir görüşme gerçekleştirdi, hasret giderdi.

SÜPER LİG KARİYERİNDEKİ İLK GOLÜ ATTI!

'Kazanmaktan başka çaremiz yok' demişti

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta lider Galatasaray'ı devirerek 'Şampiyonluk yarışında ben de varım' mesajını veren Kara Kartal 33. haftanın açılış kapışmasında Antalyaspor'a konuk oldu. Mücadele öncesinde konuşan Şenol Güneş, "Hep geriden geldiğimiz için her maç zor. Her maçı final havasında oynamak durumundayız. Oyun olarak belli bir aşama kaydettik ama hala yeterli aşamaya gelmedik. Bugün rakibimiz de son haftalarda formda. Koşan, organize bir takım. Futbolun iki yönünü de oynayabilecek bir takım. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Sıralamada yerine bakmadan takımların kendi sahasında oynayan Antalyaspor'un bizi zorlayacağını biliyoruz. Beklentimiz kazanmak. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Umarım düşüncelerimi sahaya yansır, bu zorlu maçı 3 puanla geçeriz" dedi.

Haberin Devamı

Şenol Güneşten 6. dalya 3. isim olmayı başardı...

Zirvede Çalımbay var

Beşiktaş'ın tecrübeli hocası bu karşılaşmayla Süper Lig'de tam 600. maçına çıktı. 6. kez 'dalya' diyen deneyimli çalıştırıcı bu alanda Türk futbol tarihinde 3. teknik adam olmayı başardı. Şenol Güneş, 621 kezle Samet Aybaba ve 628'le Rıza Çalımbay'ı takip ediyor. Şenol hocayı ise 542'şer maçla Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural izliyor.

SAHALARA DÖNÜYOR AMA FARKLI POZİSYONDA!

YORUM YAZ