MENÜ

Şenol Güneş'in Galatasaray planı ortaya çıktı! Aslan'ı böyle yıkacak

Dev derbinin taktik provalarını sürdüren Beşiktaş’ta Şenol Güneş, öğrencilerini uyardı. Fenerbahçe maçının ikinci yarısında olduğu gibi sakin kalmalarını isteyen Güneş, Aslan’ı avlamayı hedefliyor. İşte Şenol Güneş'in Galatasaray'ı yıkım planı...

Şenol Güneş'in Galatasaray planı ortaya çıktı! Aslan'ı böyle yıkacak

Şampiyonluk için yeniden ümitlenmek isteyen Siyah-Beyazlılar, pazar günü çok kritik bir maçta Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadeleye de en iyi şekilde hazırlanmaya çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gerçekleştirilen taktik provalarında öğrencilerine Galatasaray'ı nasıl yeneceklerini anlatıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Salih Uçan’a özel görev

Beşiktaş’ın orta sahadaki en isiktrarlı isimlerinden biri olan Salih Uçan, derbide de takımının önemli kozlarından biri olacak. Galatasaray’ı hücum silahlarıyla vurmaya hazırlanan Beşiktaş’ta bu doğrultuda orta sahadan gelecek destek de bir hayli önemli olacak. Siyah-Beyazlı ekibin teknik heyeti de Salih’in, fırsat buldukça hücumdaki arkadaşlarına destek vermesini istedi. Bu sezon 25 lig maçına çıkan Salih, 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Şenol Güneşin Galatasaray planı ortaya çıktı Aslanı böyle yıkacak

Başkan Çebi tatilden döndü

Tatil için Mısır’a giden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesi için tatilden dönüş yaptı. Karşılaşmayı takip etmek isteyen Çebi, zorlu mücadelede bizzat Vodafone Park’ta olacak. Ayrıca Başkan Çebi, karşılaşma öncesinde de tesislere giderek, teknik ekip ve futbolcular ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Şenol Güneşin Galatasaray planı ortaya çıktı Aslanı böyle yıkacak

Taraftardan biletlere tepki

Derbi biletlerinin satışa çıkmadan önce bitmesi Siyah-Beyazlı camiada büyük tepkiye neden oldu. Passo uygulama üzerinden bilet almak isteyen on binlerce taraftar, sistemde yaşanan tıkanıklık yüzünden işlem yapamadı. Biletlerin 1 dakika dolmadan nasıl tükendiği ise henüz açıklanabilmiş değil. Kulüp karaborsacılara fırsat verilmemesi için bir dizi önlem paketi üstünde dursa da maç biletleri fahiş rakamlarla karaborsada satılıyor. Bu konuda önlem olan Kara Kartal, bilet devrini sadece kulübün üzerinden gerçekleştiriyor.

Temkinli oyun

Fenerbahçe karşısında alınan galibiyette ikinci yarıda oynanan oyundan bahseden tecrübeli teknik adam, aynı şekilde temkinli oyun sayesinde Cim Bom’u alt etmeyi planlıyor. Buna göre rakibini üstüne çekmek isteyen Güneş, uzun ve araya atılacak toplar ile savunma arkasına inilmesini hedefliyor. Bu doğrultuda ise orta sahadaki yıldızlarına güveniyor.

Şenol Güneşin Galatasaray planı ortaya çıktı Aslanı böyle yıkacak

Savunmayı bozacaklar!

Güneş, ayrıca hücumda yapılacak gereksiz pas hatalarının minimuma indirilmesini istedi. Galatasaray’a karşı açık alan vermek istemeyen başarılı çalıştırıcı, Aboubukar ve Cenk ikilisinin sürekli yer değiştirip, rakibin savunmasını bozmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

Şenol Güneşin Galatasaray planı ortaya çıktı Aslanı böyle yıkacak

YORUM YAZ