MENÜ

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta Beşiktaş-Galatasaray derbisine sahne olacak. Gazeteci Serdar Sarıdağ, dev derbi öncesi siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri aktardı. Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe sözlerinin tüm detaylarını aktardı.

Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta dev bir maça sahne olacak. Şenol Güneş ile yükselişe geçen Beşiktaş, Vodafone Park'ta şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'ı konuk edecek. Gazeteci Serdar Sarıdağ, dev derbi öncesi Skorer TV'de siyah-beyazlılardaki son gelişmeleri aktardı. Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe açıklamasının tüm detaylarını canlı yayında detaylandırdı.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"KENDİNİ YERE ATANLARIN DEĞİL AYAKTA KALANLARIND ERBİSİ OLSUN"

"Derbi öncesi ortam geriliyor. Hakem tartışmaları var. Bu nedir ya? Bu işler böyle oluyorsa neden bu kadar transfer yapıp para harcıyorsunuz? Ne değerli bir şampiyonlukmuş. Sanki şampiyon olunca kasana 1 milyar euro giriyor. Saha içinde iyi bir oyun bekliyorum. Hakemi konuşmayacağımz bir oyun bekliyorum. Bu halk sizin yönettiğiniz şekilde futbolu hak etmiyor. Herkes bu işi bıraksın futbolcular topunu oynasın. Futbolcular da herkes hakeme sallayınca 'Ne güzel' diyor. Yeni transfer edilen yabancı oyuncular ilk olarak kendini yere atmayı öğreniyor. Bu derbi kendini yere atanların değil ayakta kalanların derbisi olsun. Hak eden kazansın."

Haberin Devamı

"YAPAY ZEKA ZEKİ DEĞİL"

"Beşiktaş Ali Şansalan'ı mı istedi? Bunu ispatlayamıyorsan bu iftiradan dolayı nasıl hesap vereceksin? Buna alet olan gazeteciler de var. Beşiktaş da manuel atama olmasın diyor. Ali Şansalan'ın kendi sürekli çalıştığı ekip olsaydı daha iyi olmaz mıydı? Yapay zeka zeki değil. Sanıldığı kadar zeki değil. Bu kadar net söylüyorum. Allah hepsine hakem şansı versin."

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

"GALATASARAY'IN HÜCUM HATTINI DURDURACAK SAVUNMA YOK"

"Galatasaray ve Beşiktaş bu derbilerde kendi evinde kazanıyor. Şenol hoca döneminde Beşiktaş, Galatasaray'ı deplasmanda yeniyordu. Şenol Güneş farklı bir hoca. Bu ligin dengelerini en iyi bilen hocalardan biri. Beşiktaş'ın bu anlamda büyük bir avantajı var. Okan hocaya da büyük saygım var. Galatasaray'da da ciddi bir avantaj var. Icardi, Mertens, Kerem ve Rashica... Bu üçüncü bölgenin karşısında gol yemeden durabilecek bir savunma yok. Beşiktaş'ın da savunması ciddi anlamda pozisyon verdiği için Galatasaray gibi iyi oynayan takım karşısında Beşiktaş savunması sıkıntı yaşar. Bu bölge ciddi bir sıkıntı yaşatır. Şenol hoca nasıl bir kadro anlayışıyla çıkacak bunu merak ediyorum."

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

"GHEZZAL'A YILLIK 7 MİLYON EUROLUK TEKLİF GELDİ"

"İki tane iyi tutan var iki tane iyi atan var. Bir de Beşiktaş'ta Cenk Tosun var. Aboubakar ve Cenk birbirini iyi tamamlayabiliyor. Galatasaray'da da Icardi ve Mertens var ama Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş'a ciddi sıkıntı yaşatabilir. Herkes Aboubakar ve Icardi derken Kerem ve Redmond sahne alabilir. Galatasaray'ın savunması daha çok birlikte oynadı. Beşiktaş'ın savunması yeni yeni oturmaya başladı. Orta saha bölgesinde Galatasaray açık ara önde. Bu ligdeki kazmalık yüzünden büyük takımlar 6 numaralarının çirkef olmasını istiyor. Şenol hocanın işi orta sahaya getirmeden kanat varyasyonları üzerinden derbiyi oynaması gerekiyor. Ghezzal yok Dele Alli sakat. Ghezzal'a Arap coğrafyasından çok iyi bir teklif geldi yıllık 7 milyon Euro. Bence Ghezzal kendisini oraya hazırlıyor. Beşiktaş genç Ghezzal'ı bulmak zorunda. Ghezzal'ın durumu Alex Teixeira'nın durumuna benziyor. Önümüzdeki dönemlerde yeni Ghezzal'ın isimlerini duymaya başlarız. Net bir isim yok ama Ghezzal'ın yerine düşünülecek isimleri duymaya başlarız."

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

"ŞENOL GÜNEŞ'İN TERCİHİ ONUR BULUT OLABİLİR"

"Onur ve Rosier tercihinde savunma yönleri çok önemli. Şenol hoca kararsız kalmıştır. Galatasaray'a karşı arkanda açık bırakarak oynarsan fark yersin. Fenerbahçe bunu yaptı 3 yedi daha da farklı olabilirdi. Kerem, Icardi ve Rashica'ya geniş alan bırakmayacaksın. Bu yüzden Şenol Güneş tercihini Onur'dan yana kullanabilir."

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

"GOMİS KONUSUNDA OKAN BURUK'U TEBRİK EDERİM"

"Icardi bence oynar. Hafif ağrıları vardır ama tedbir amaçlı oynamamıştır. Gomis olayı gibi durumları Galatasaray çok iyi çözüyor. Okan hocanın basın karşısında bunu açıklaması çok doğruydu. Kendisini tebrik ederim. Yarın Icardi sakatlansa elinde santrfor yok. Hoca açık ve net şekilde söyledi. Gomis ise geri vites yaptı. Gomis doğrusunu yaptı. Özür dileyerek konuyu kapadılar. Sen camiandan küs gidecektin. Galatasaray taraftarlarının duygularını çok iyi anlıyorum. Galatasaray şampiyon olsun veya olmasın tribünler Gomis defterini kapatmıştır artık. Taraftar burada haklı. Fatih Terim haklıymış. Bazılarının Fatih Terim'den özür dilemesi gerekiyor."

Haberin Devamı

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

"BUNUN PEŞİNDEN GİDEN GAZETECİLER KARTLARINI BIRAKSIN"

"Beşiktaş yönetimi TFF ile konuşmuyor. Neredeyse bu yönetimi tanımaz hale geldi. Deprem sonrası yaşananlardan dolayı. Beşiktaş ve TFF arasında ciddi bir gerilim var. Bu kadar gerilimi olan kulübün arayıp hakem ataması isteyebilir mi? Bunu sosyal medya trolleri yapıyor. Algıcılar. Bu nedir ya. Türk futbolunun troller yönetecekse neden başkan seçiliyor. Neden bu kadar transfer yapılıp para harcanıyor. Bunlar yanlış şeyler. TFF böyle bir durum varsa çıksın açıklasın. Bunun peşinden giden gazeteciler de basın kartlarını bıraksın. Siz trol müsünüz! Gazetecisiniz. Böyle yalanların peşinden gidiyorlar. Eğer doğruysa ben özür diliyorum."

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

SERGEN YALÇIN'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

"Dün Sergen hoca ile sohet ettik. Hoca Çeşme'de tatilde. Pazar günü İstanbul'a gelecek. Hocaya Twitter'da gündem olduğunu söyledim. Girdim baktım Fenerbahçeli formalı fotoğrafların yer alıyordu. Fenerbahçe iddialarını sordum. Hoca bana' Hiçbir şeyden haberim yok. Kimse beni aramadı. Bir tek Trabzonspor'la görüştük. Biz önümüzdeki sezon çalışmayı düşünüyoruz. Fenerbahçe ve A Milli Takım'dan gelen hiçbir teklif yok. Bir de Fenerbahçe'nin başında Jesus varken bu soruya cevap vermem doğru olmaz. Böyle bir durum olsa herkes yazar ve duyulur. Gizli kalmaz ama böyle bir durum yok. Bizim ismimizin geçmesi tabii ki bizler için iyi. Demek ki doğru işler yapmışız' dedi.

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

Bence Şenol Güneş'in ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın olur. Bu bir tahmin. Yıllardır bu kulübün içindeyim. Bu yüzden iyi bilirim bundan sonraki süreç Sergen Yalçın'a gider. Sergen Yalçın'ın şu an Fenerbahçe ile bir görüşmesi yok. Jesus gitmeden böyle bir görüşmenin olması mümkün değil. Ayrıca Fenerbahçe'nin Jesus ile devam edip etmeyeceği de belli değil."

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

Sergen Yalçından Fenerbahçe açıklaması

YORUM YAZ