MENÜ

Şenol Güneş'e büyük şok!

Kayserispor karşısında geri dönüşle kazanan Kartal’ın hocasının hedefi eksik yakaladığı Adana deplasmanından galibiyetle dönerek tırmanışa devam etmekti. Ancak erken gelen goller ve farklı sonuç planları da tecrübeli hocanın moralinin de bir hayli bozdu.

Şenol Güneş'e büyük şok!

Ligin en zor deplasmanlarından birinde Adana Demirspor’a konuk olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, 10 kişiyi bulan eksiklerle sahaya çıkan rakip karşısında fırsatı değerlendirmek istiyordu. Bu nedenle hafta içi mesaisinde eldeki as kadrosunu tamamen sahaya süren Güneş’in hesabı tutmadı. İlk yarıda gelen gollere reaksiyon gösteremeyen deneyimli teknik adamın, İstanbul’a puansız dönerken maç sonunda bir hayli morali bozuktu.

Haberin Devamı

‘Süre çok kısaydı’

Güneş, “Son maçtan sonra süre çok kısaydı. Yenileme antrenmanıyla buraya geldik. Problemli oyuncuları getirmedik. Gedson, Rebic’in sakatlıkları var. Gökhan İnler, Tayfur Bingöl ve Bailly statü gereği yok. Onun dışında bütün oyuncular hazır. Rakibimiz güçlü, iyi bir takım. Hücum aksiyonları fazla olabilen bir takım. Kendi sahasında seyircisiyle bütünleşen bir takım” yorumunu yaptı. Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Rebic ve Gedson için, “Rebic’in sakatlığı antrenmanda oldu. Gedson da Brugge maçından sonra oldu. Her ikisi de oynamaya hazır değil. Birinin omuzunda birinin belinde rahatsızlık var” sözlerini sarf etti.

İŞTE SERGEN YALÇIN'IN İSTEDİĞİ MAAŞ

Yabancı kâbusu

Öte yandan Şenol Güneş için dün geceki yenilgiyle birlikte ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son 17 Süper Lig maçındaki tek mağlubiyetini son karşılaşmada Trabzonspor’dan, Nenad Bjelica’dan alan Şenol Güneş en son Ağustos-Eylül 2014’te Bursaspor’un başındayken üst üste iki yabancı hocaya karşı oynadığı mücadeleyi puansız geçti. Güneş o dönem, Slaven Bilic ve Cesare Prandelli’ye mağlup olmuştu. Şimdi de Bjelica’dan sonra Kluivert’a karşı da yenilgi yaşadı.

YORUM YAZ