MENÜ

Sadece Ekrem Dağ!

Kasımpaşa'yla berabere kalarak önemli bir fırsatı tepen Beşiktaş'ın gol yükünü yabancı futbolcuları çekiyor. Ligin ikinci yarısında 13 gol atan Siyah-Beyazlılar'ın sadece tek golünde bir yerlinin imzası var: Ekrem Dağ

Sadece Ekrem Dağ!

Başiktaş’ı gol yollarında yabancı oyuncuları sırtlıyor... Son haftalarda yakaladığı galibiyet serisine Kasımpaşa maçında son veren Kara Kartallar’da ilginç bir istatistik dikkatleri çekiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 8 maçta rakip filelere 13 gol bırakan Siyah-Beyazlılar’ın gol atan tek yerli ismi Ekrem Dağ oldu. Sezon başından bu yana savunmasıyla takdir toplayan, hücum hattında ise sorunlar yaşayan Beşiktaş’ta, gol yollarında form grafiğini yükselten Tello ve Bobo gibi yabancı oyunculara yerli futbolcular ayak uyduramadı.

Yerliler uykuda!
Özellikle ligin ikinci yarısında yerli oyuncular tam anlamıyla gol orucuna girerken, yerli oyunculardan en büyük gol umudu olan Nihat forma şansı dahi bulamaz hale geldi. Bu istatistiği sadece Kayseri deplasmanında Ekrem Dağ bozabilirken, diğer gollerde ise Bobo (4), Holosko (3), Sivok ve Tello(2) ile Tabata’nın(1) imzası bulunuyor.

Bahadır Bakır

Haberin Devamı
YORUM YAZ