MENÜ

Rıdvan Dilmen: Quaresma'nın pozisyonu penaltıydı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Alanyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Dilmen, Ricardo Quaresma'nın yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen: Quaresma'nın pozisyonu penaltıydı

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Alanyaspor-Beşktaş mücadelesini değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı noktalara değindi.

Dilmen'in yorumları şöyleydi:

"Her iki takım adına da maçta taktik, disiplin yok. Bu da çok pas ve pozisyon imkanı sağlıyor. İlk yarıda çok iyi kaleci performansı var Beşiktaş'ta. Muazzam iki şut çıkardı Fabri. İlk yarıda taktik disiplini olmayan, iki takımında beraberliğe razı hali var."

Şu an saat kaç? 25 Mart Saatler ileri alındı mı? (Alınacak mı) Yaz saati uygulamasına geçilecek mi 2018?

'Ben penaltı diyorum'

"Kritir bir pozisyon var. Ricardo Quaresma'nın pozisyonu penaltı. Hakemin olduğu açıdan penaltı olduğu belli oluyor. Normal, anormal açı bilmiyorum ama hakemin gördüğü açıdan bence penaltı."

'35'ten sonra rus ruletine döndü'

"Şampiyonlar Ligi' nde daha rahat oynuyorlar.Ligimizde ise 35'ten sonra oyun rus ruletine döndü. Alanya hücum yaparken Beşktaş'ta en az 4 oyuncuyu görmüyoruz. Rus ruletinin devam ediceğini düşünüyorum ve bence bu devam edecek."

'Çok değerli bir 3 puandı'

"Beşiktaş'ta sürekli gündem yeşil sahanın dışına çıkmıştı. Bir başka gerçek var ki son 3 maçtır kazanamayan ve rakipleriyle arasındaki puan farkının daha fazla artmasını istemeyen bir takım... Çok değerli bir 3 puandı bu. Bu sıcağa kar dayanmaz var ya... Aslında izlerken gol geliyordu."

'Quaresma ve Babel çok etkiliydi'

"Bütün takımı forse eden ve maçın içinde tutan Quaresma ile Babel'di. Çok etkili oynadılar. Negredo'nun golü çok iyiydi. Şut deriz biz buna. Kafa şutu..."


ÖZET Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maç sonucu: 1-2



Haberin Devamı
YORUM YAZ