MENÜ

Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a ağır gönderme! "Büyü de gel çocuk..."

Beşiktaşlılığı ile bilinen şarkıcı Mustafa Sandal, Süper Lig devi Beşiktaş'ın teknik direktörü hakkında sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a ağır gönderme! "Büyü de gel çocuk..."

Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a ağır gönderme... Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'e 3-1 yenildiği maçın ardından Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Burak Yılmaz'ı eleştirdi.

Haberin Devamı

3 MAÇTA GALİBİYET YOK!

UEFA Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş, Norveç Ligi ekiplerinden Bodo Glimt ile karşılaştı. Siyah beyazlı ekip, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Gronbaek, Moumbagna ve Saltnes kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise Moe (k.k.) kaydetti.

BURAK YILMAZ TEK GALİBİYET ALDI!

Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz sadece İstanbulspor'a karşı galip gelebildi. Siyah-Beyazlı takım Galatasaray derbisini 2-1, Bodo maçını da 3-1 kaybetti.

Mustafa Sandaldan Burak Yılmaza ağır gönderme Büyü de gel çocuk...

MUSTAFA SANDAL'DAN GÖNDERME!

Şarkıcı Mustafa Sandal bugün sosyal medya hesabından Burak Yılmaz'ı eleştiren bir tweet attı.

Sandal paylaşımında "Şenol hocanın yardımcısı olarak takımla beraber olmak ile takımın başında olmak bambaşka şeyler. Burak Yılmaz bu ince detayı kaçırmış olmalı ki, Şenol hoca deneyimindeki birinin ayrılma kararı sonrasında kendisinin takımda kalması Beşiktaş'a hizmetten çok, zarar verdi. Kısacası; Büyü de Gel Çocuk, Büyü de Gel!" ifadelerini kullandı.

 

Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında gerginlik! Mağlubiyetin ardından...
YORUM YAZ