MENÜ

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta? (Ne zaman)

Beşiktaş Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu 3.hafta maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş-Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Maçın canlı anlatımı ve tüm detayları fanatik.com.tr'de olacak...

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta? (Ne zaman)

Siyah-Beyazlılar, Devler Ligi’nde bu akşam tarihi bir maça çıkacak. G Grubu’nda çıktıkları ilk 2 maçta Porto’yu deplasmanda, RB Leipzig’i ise Vodafone Park’ta devirmeyi başaran Kara Kartal, bu akşam da Monaco’ya konuk olacak. Zorlu mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Beşiktaş’ın yıldızları, rakibini devirip üst tur konusunda dev bir adım atmayı planlıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın sahası Stade Louis II’den zaferle çıkmanın hesaplarını yapan teknik ekip, bu konuda takımın formda hücum hattına güveniyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk 2 maçta büyük bir uyum içerisinde bulunan; Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca ve Cenk Tosun 4’lüsü, Gençlerbirliği maçının ardından bugün sahaya birlikte şov için çıkacak.Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş 3. maçında Monaco deplasmanına gidiyor. Siyah-beyazlılar 3'te 3 yaparak gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakalamanın peşinde olacak. Monaco'nun ise grupta sadece 1 puanı bulunuyor.

II. Louis Stadı'nda oynanacak olan dev karşılaşmada, Sırp hakem Mazic düdük çalacak. Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

MONACO MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ'TA SON DAKİKA GELİŞMESİ - CANLI İZLE

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta?

17 Ekim Salı günü günü saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'yu deplasmanda 3-1, ikinci maçında ise Almanya'nın Leipzig takımını evinde 2-0 yenmişti. Grupta 6 puanla lider durumda bulunan Kara-Kartal, Monaco'dan puan veya puanlarla dönerek gruptan çıkma yolunda şansını artırmayı hedefliyor.

Gruptaki ilk maçta Leipzig ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Monaco ise 2. hafta maçında evinde Porto'ya 3-0 mağlup olmuştu. Fransız ekibinin grupta 1 puanı bulunuyor.

‘Kimseyi yanıltmasın...’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco mücadelesi öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Güneş, “Bugün zor bir maça çıkacağız. Bireysel olarak çok iyi olan bir
takıma karşı oynayacağız. Bir puanda olmaları kimseyi yanıltmasın. Buradan alacağımız ve daha sonra kendi sahamızda alacağımız sonuç gruptaki yerimizi belirleyecek. Sonuç ne
olur bilemem ama en iyi futbolumuzu oynayacağız” dedi.

Gözler Babel ve Talisca ikilisinde

Beşiktaş’ın Monaco ile oynayacağı maçta gözler Ryan Babel ve Anderson Talisca ikilisinde olacak. Siyah-beyazlı ekibin bu sene aldığı iki Avrupa galibiyetinde de rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncular, performanslarıyla Beşiktaş’ın 90 dakika sonunda alacağı sonucu belirleyen faktörlerden olacak. İki futbolcu, yapılan iki karşılaşmada ikişer kez fileleri havalandırmayı başardı.

Parola erken gol

Porto ve Leipzig maçlarında olduğu gibi erken gol parolasıyla sahaya çıkacak olan Kara Kartal, rakibi karşısında ilk dakikadan itibaren baskıyı kuracak. Ricardo Quaresma ve
Ryan Babel, kanatlardan ileri uçta görev yapacak Cenk Tosun’u ortalarıyla destekleyip milli golcüye pozisyon yaratacak. Brezilyalı yıldız Anderson Talisca da sık sık ileri
bölgeye çıkıp Cenk’e hücum hattında yardımcı olmaya çalışacak. Ek olarak genç Sambacı, duran toplarda meşin yuvarlağın başında olacak.

‘Sakin kalarak sonuca gideceğiz’

Anderson Talisca, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız oyuncu, “Çok önemli bir maça çıkacağız. Gruba çok iyi başladık ve 2’de 2 yaptık. Buraya 6 puanla geldik. Bugün de iyi bir sonuç elde edeceğiz. Taraftarlarının desteğiyle işimizi zorlaştırmaya çalışacaklar. Biz buna hazırız. Sahada sakin kalarak, istediğimiz skoru almaya
çalışacağız” diye konuştu.

Monaco’nun gözü Talisca’da


Fransa Lig 1 temsilcisi, Beşiktaş maçı öncesinde resmi internet sitesinde Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak tanıtıcı bir metin hazırladı. Bildiride, Kara Kartal ve teknik direktör Şenol Güneş’in başarıları anlatıldı. Ek olarak açıklamada, temsilcimizde en fazla dikkat edilmesi gerekin isimler arasında Anderson Talisca ve Alvaro Negredo gösterildi. Takımın bir diğer yıldızı Ryan Babel’in de bu sezonun en skorer ismi olması sebebiyle Hollandalı futbolcudan da övgüyle bahsedildi.

Demba’nın rekoruna ortak!

Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında yaptığı son 3 maçta gol atmayı başaran Talisca, Monaco karşısında gol bulursa tarihe geçecek. Geçen sezon Lyon ile İstanbul’da oynanan maçta 2 gol atan Talisca, bu sezonki Porto ve Leipzig karşılaşmalarında da birer kez fileleri havalandırdı. 23 yaşındaki futbolcu, meşin yuvarlağı Monaco karşısında da ağlarla buluşturursa Demba Ba’nın üst üste 4 maçta gol atma rekoruna ortak olacak.

Caner Erkin ceza sınırında

Bu sezon Süper Lig’de sarı kart cezası sınırında bulunan Caner Erkin, Avrupa’da da aynı sıkıntıyla karşı karşıya. Porto ve Leipzig maçlarında iki sarı kart gören tecrübeli oyuncu, Monaco karşısında da kart görmesi halinde cezalı duruma gelecek ve grubun dördüncü maçında forma giyemeyecek.

Şenol Güneş, Beşiktaş’ta en yüksek puanın peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa’nın Monaco ekibine konuk olacak Beşiktaş, bu karşılaşmaya tarihi bir başarıya imza atmak için çıkacak. Grubundaki ilk iki karşılaşmasını kazanan ve 6 puana ulaşan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmayı kazandığı takdirde, 7. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde en yüksek puanına ulaşacak. İlk maçında Porto’yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş, evinde ise Leipzig’e 2-0 üstünlük kurdu. Monaco’yu yenmesi durumunda üst üste 3. galibiyetini alacak siyah-beyazlı ekip, 9 puana ulaşarak en iyi performansına imza atacak.

Şu ana dek en çok 7 puan topladı

Beşiktaş, daha önce 6 kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde en yüksek puanını 2003-2004 ve 2016-2017 sezonlarında elde etti. 2003-2004’te Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi sonunda 7 puana ulaşan siyah-beyazlı takım, geçen sezon da aynı puana ulaştı. Şenol Güneş’in teknik direktörlüğünde geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde birer galibiyet ve yenilgi alan Beşiktaş, 4 beraberlik sonunda yine 7 puanı hanesine yazdırdı. Siyah-beyazlı takım, Monaco karşısında olası galibiyetiyle 3 maçta en yüksek puan rekorunu kırma başarısı gösterecek.

Beraberlikte rekorunu tekrarlayacak

Beşiktaş, Monaco ile berabere kalırsa 2003-2004 ve 2016-2017’deki başarısını tekrarlayacak.

Beşiktaş taraftarı alınmayacak!

Şampiyonlar Ligi G Grubu 3'üncü maçında 17 Ekim Salı günü Monaco ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmaya Türk taraftarlar alınmayacak.

Monaco kulübünden '' 2. Luis Stadı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı'' başlığıyla yayınlanan açıklamada, ''Fransa'da olağanüstü hal koşullarının uzatılmasının ardından, Beşiktaş taraftarının prenslik sınırlarına girmeleri yasaklanmıştır'' ifadesine yer verildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da, grup müsabakaları boyunca deplasmana taraftar götürülmeyeceğini duyurmuştu.

Leonardo Jardim: Zor maç olacak

Fransa temsilcisi Monaco’nun tecrübeli teknik direktörü Leonardo Jardim, Beşiktaş maçı öncesinde kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Jardim, “Rakibimizin gücünün farkındayız. Zor bir maç olacak. Ancak kendi sahamızda taraftarımız önünde kazanıp gruptaki yarışta var olmaya çalışacağız” dedi.

Radamel Falcao’ya özel önlem

Monaco’nun bu akşam Beşiktaş karşısındaki en önemli gol silahı Radamel Falcao olacak. Kolombiya’nın Dünya Kupası Elemeleri maçında forma giydiği için Lyon’la oynanan Fransa Lig 1 karşılaşmasında dinlendirilen yıldız futbolcu, bu akşam Beşiktaş karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak. Şenol Güneş, bu futbolcuyu durdurma görevini, Pepe’ye verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ