MENÜ

Jack Grealish'ten Beşiktaş'ın eski yıldızına cevap!

Premier Lig ekibi Manchester City'nin formasını giyen Grealish, kendisini eleştiren Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti'ye cevap verdi. İngiliz oyuncu, sezon ortaya koyduğu performansla adından sıkça söz ettiriyor.

Jack Grealish'ten Beşiktaş'ın eski yıldızına cevap!

Jack Grealish, Manchester City'nin İspanyol devi Real Madrid’i ezip geçmesinin ardından Beşiktaş’ın eski orta saha oyuncusu Guti tarafından eleştirilere maruz kalmıştı. İlk maçtaki kötü oyunun ardından Guti tarafından eleştirilen Grealish, İspanyol eski oyuncuya cevap verdi.

Haberin Devamı

DİRAR'DAN ŞOK KARAR!

Real Madrid ve Manchester City, Bernabeu'daki ilk maçta Kevin De Bruyne ve Vinicius Jr'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. O maçtan sonra Guti, Pep Guardiola'nın taktiklerini pek de beğenmedi ve açıklamalarıyla Grealish'i hedef aldı.

 

Jack Grealishten Beşiktaşın eski yıldızına cevap

İspanyol kanalı El Chringuito'ya konuşan Guti, "Teknik direktörler resmen rol değiştirdi. Real Madrid ve Manchester City’nin oynadıkları ilk maça baktığımızda cesur olan taraf kesinlikle Ancelotti’ydi. Savunmacı olan ekip ise Guardiola’nın takımı City’di.

“Manchester City, eskiye göre daha az hücuma oyuncusuna sahip. Eskiden şimşek gibi arkadan gelen iki bekleri vardı, şimdi yoklar. Kanat oyuncusu olmayan Bernardo Silva'yı kanada koydular ve orada bir oyuncu kaybettiler.

Haberin Devamı

“City'de kimsenin yanından dripling yapmayan Jack Grealish var. Premier Lig'de zekasıyla herkesi alt edebilir ve fark yaratabilir, ama onu Şampiyonlar Ligi'nde sahada görmekte zorlanıyorum” dedi.

Jack Grealishten Beşiktaşın eski yıldızına cevap

Guti'nin  bu sözlerinden sonra Çarşamba gecesi Etihad Stadı'nda Madrid'i ağırlayan City, İspanyol devini resmen hezimete uğratarak mücadeleden 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılmasını bildi.

Silva, City'nin ilk iki golünü attı ve maçın oyuncusu ödülünü alırken Grealish ise maçta harika bir performans sergileyerek Guti’nin kendisi için söylediği sözlere en iyi cevabı sahada verdiğini gösterdi. Çok koşan ve neredeyse her atağın önemli bir parçası olan İngiliz yıldız, kendisini eleştiren Beşiktaş’ın eski yıldızı Guti’ye nazire yaptı.

İKİ PREMİER LİG DEVİ PEŞİNDE!

Guti, City hezimetinin ardından stüdyoya geri döndüğünde büyük bir şok içerisinde olduğu belliydi ve birkaç dakika boyunca sessizlik içerisinde oturdu ve bir süre kendisine gelemedi. Grealish ise Guti'nin sözlerine en iyi cevabı verdiği için Cuma akşamı Twitter'da fermuarlı bir yüz emojisi yayınlayarak İspanyol eski yıldıza sosyal medyadan da yanıt vermiş oldu.

27 yaşındaki oyuncu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 12 maçta sadece bir asist kaydetti ve henüz golle tanışamadı.

Jack Grealishten Beşiktaşın eski yıldızına cevap

YORUM YAZ