MENÜ

Kartal'da Forlan tamam

Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu ikilisi Madrid'de bir araya geldikleri Uruguaylı yıldızla kesin anlaşmaya vardı. Atletico Madrid de ikna edilirse 31 yaşındaki forvet gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayı giyecek

Kartal'da Forlan tamam

İŞTE DİE'GOL FORLAN

Haberin Devamı

Beşiktaş müthiş transfer bombasını patlatmak üzere... Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen dev operasyon için Madrid’e giden Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı ile yönetici Cengiz Zülfikaroğlu’nun bir dizi görüşmelerde bulunup, transfer konusunda büyük aşama kaydettikleri öğrenildi. Önce uzun süredir peşinde oldukları Diego Forlan’ın menaceri Daniel Bolotnikov ile buluşan ikilinin her konuda anlaştıkları kaydedildi. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun sonrasında ise bir araya geldikleri Atletico Madrid’den ayrılmayı kafasına koyan Uruguaylı yıldızı ikna ettikleri bildirildi. Forlan’ın “Benden yana sorun yok, Atletico ile 1 yıl daha sözleşmem var. İzin verirlerse gelirim” dediği ifade edildi.

Haftaya Gil’le görüşecekler

Haberin Devamı

Adalı ve Zülfikaroğlu’nun önümüzdeki hafta içerisinde Atletico Madrid’in transferde tüm söz hakkını elinde bulunduran kulübün sahibi Gil Marin ile görüşerek, transfere nokta koymayı amaçladıkları belirtildi. Ayrıca Beşiktaş’ın Braga’nın 1.88 boyundaki stoperi Paulo Afonso Santos’la büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Hamit transferinde de sona yaklaşan Siyah-Beyazlılar, bu futbolcuya yıllık 4 milyon Euro önerdikleri, milli futbolcunun da sezon sonu karar vereceği bildirildi.

Simao Sabrosa: Beşiktaş’a gel

İspanya’nın As gazetesi, devre arasında Atletico Madrid’den Beşiktaş’a transfer olan Simao Sabrosa’nın Diego Forlan transferi için aracılık ettiğini yazdı. Gündelik hayatlarında da çok iyi iki arkadaş olan ikiliden Siyah-Beyazlı formayı giyen Portekizli yıldızın, Uruguaylı süperstar ile görüşerek, Kara Kartal’a imza atması konusunda telkinlerde bulunduğu ifade edildi. Haberde ayrıca 3 hafta önce THY ile sponsorluk anlaşması için İstanbul’a gelen A.Madrid kulübünün sahibi Gil Marin ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında Forlan konusunda ilk sıcak temasın yaşandığı bildirildi.

Atletico Madrid yalanlıyor ama...

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Uruguaylı futbolcu Diego Forlan’ın Beşiktaş’a gitmeyeceğini
ve siyah-beyazlı kulüpten teklif geldiğine dair hiçbir şey duymadığını söyledi. Cerezo, “Forlan, Beşiktaş’a gitmeyecek. Forlan hakkında herkesin yanlış düşüncesi var. O, mükemmel bir futbolcu. 4 yılda 2 kez altın ayakkabı ödülü kazandı ve son dünya kupasında en iyi futbolcu seçildi” dedi. Ancak A.Madrid Başkanı Cerezo daha önce Arda Turan transferini de yalanlayıp, sonrasında Galatasaraylı yıldızla ilgilendiklerini açıklamıştı.

Haberin Devamı

‘Arda’nın peşindeyiz’

Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticilerinden Enrique Ramon da Arda için Galatasaray’la görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Ramon, “Arda için görüşmelerin iyi gittiğini söyleyebiliriz, ancak Galatasaray’daki belirsizlik elbette ki bizleri de etkiliyor” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ