MENÜ

Kartal, Demba Ba'yla vuracak!

Beşiktaş'ın Play-Off'taki rakibi Arsenal'le oynayacağı karşılaşmalardaki en önemli kozu Demba Ba olacak. Teknik ekibin, Ada'da 4 sezon forma giyen Senegalli yıldızı bu maçta özel olarak görevlendireceği öğrenildi.

Kartal, Demba Ba'yla vuracak!

Siyah-Beyazlılar, Play-Off'taki rakibi Arsenal'i, Senegalli yıldızı Demba Ba'yla vurmayı planlıyor... Premier Lig kariyerine 2010-11 sezonunda West Ham United formasıyla başlayan ve ardından sırasıyla Newcastle United ve Chelsea'de görev alan yıldız futbolcu, Ada'da geçirdiği 4 sezon içerisinde rakip olarak çıktığı Arsenal'e, 5 mücadelede 2 gol atma başarısı göstermişti. İngiltere geçmişi nedeniyle Arsene Wenger'in takımını yakından tanıyan başarılı golcünün, bu eşleşmeden dolayı mutlu olduğu ve tekrar Ada'da sahne almak için şimdiden sabırsızlandığı öğrenildi.

Bilic'in en önemli kozu olacak

Siyah-Beyazlılar'ın tecrübeli çalıştırıcısı Slaven Bilic'in, Arsenal eşleşmesinin ardından yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde, Demba Ba'nın Ada tecrübesinden en üst seviyede yararlanma kararı aldığı bildirildi. Hırvat hocanın, zorlu geçecek mücadeleler öncesinde Senegalli oyuncudan Kırmızı-Beyazlılar'ın taktik anlayışı konusunda yardım almayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ