MENÜ

İşte Beşiktaş'ın Antalyaspor'u yıkma planı! Analizini yaptı...

Zirve takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanına final havası içinde çıkacak. Bu kritik sınav bir anlamda ya tamam ya da devam niteliği taşıyor. Burak Yılmaz, Antalyaspor'u yıkmak için rakip analizini yaptı. Artık geriye oyuncuların performansı kalıyor! Yazarımız Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ın Antalya'dan galip ayrılması için neler yapması gerektiğinin altını çizdi. İşte tüm detaylar...

İşte Beşiktaş'ın Antalyaspor'u yıkma planı! Analizini yaptı...

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Antalya deplasmanına konuk olacak olan Beşiktaş, rakibine yönelik analizlerini yaptı. Siyah-Beyazlı ekip, deplasmanda 3 puana ulaşmak için kritik viraj öncesinde çalışmalarını tamamladı ve mücadeleyi beklemeye koyuldu. Yazarımız Orhan Yıldırım, Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaş'ın röntgenini çekti. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA CAN SIKICI GELİŞME!

Görev senin tosun paşa! 

Kara Kartal’da Vincent Aboubakar’ın yokluğunda takımın gol yükü yine Cenk Tosun’un sırtında olacak. Geçen hafta 2-0 kazanılan Gaziantep mücadelesinde takımına 1 gollük katkı sağlayan A Milli santrfor, bugün de gollerini sıralayıp kritik deplasmanda Beşiktaş’a zaferi getiren isim olmaya çalışacak. Bu müsabaka öncesinde yapılan antrenmanlarda adeta gol olup yağan Cenk, teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın bu akşamki müsabakada en önemli kozu olacak. Cenk, hem kanatlar ve orta alandan gelecek toplarla pozisyon arayacak hem de rakip ceza alanı çevresinden yapacağı bitirici vuruşlarla skor üretmeye çalışacak.

İşte Beşiktaşın Antalyasporu yıkma planı Analizini yaptı...

Siyah-Beyazlılar kampa girdi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Siyah-Beyazlılar, deplasmandaki Antalyaspor maçı için dün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Antalya’ya giderek kampa girdi.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaşın Antalyasporu yıkma planı Analizini yaptı...

Ante Rebic’le erken ayrılık!

Sezon başında Milan’dan transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan bir performans sergileyen Ante Rebic’in menacerine mesaj gönderildi ve oyuncusuna takım bulması istendi. Hırvat oyuncu, ülkesinin iki güçlü takımı Hajduk ile Dinamo Zagreb’e önerildi. Gelen ilk bilgiler ise iki takımın da Hırvat oyuncu için kiralama bedeli ya da bonservis ödemek istemediği yönünde. Ancak iki ekip de Rebic’e hayır demedi. Kartal, devre arasında Rebic’i bedelsiz yollayabilir.

İşte Beşiktaşın Antalyasporu yıkma planı Analizini yaptı...

'Rakibin her türlü analizi yapıldı'

Kara Kartal, Antalya semalarında! Zirve takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Antalya deplasmanına final havası içinde çıkacak. Bu kritik sınav bir anlamda tamam ya da devam niteliği taşıyor. Burak Yılmaz eksiklere bakmıyor. Rakibin her türlü analizi yapıldı. Her türlü duruma göre taktikler hazır. Artık geriye oyuncuların performansı kalıyor. Şenol Güneş dönemi ile fizik kondisyon sıkıntısı sürüyor. Teknik ekibe katılan yeni hocalara rağmen bu handikap aşılamadı. Siyah-Beyazlılar, bir saatlik bölümde etkili. Sonrasında yaşanan düşüşlere engel olamıyor. İşte burada kenar yönetim devreye girmeli. Diri oyuncuları son yarım saatlik dilimde sahaya sürmeli. Kulübün kongre sürecinde olması takıma etki yapmaz.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaşın Antalyasporu yıkma planı Analizini yaptı...

Seçim etkilemez

Çebi döneminde futbolcular, paralarını zamanında aldılar. Oyuncu ona bakar. Başkan gitmiş, yeni yönetim gelmiş. Hoca değişmiş pek umursamaz. Parası zamanında yatıyorsa gerisi teferruat. Aksi durum da an itibari ile söz konusu değil. Güney ekibi diri, derli toplu ve hızlı oynayan takım. Ligde belli takımlar arasında makas çok açık. Antalya bunların dışında. İçerde oynama avantajı da var. Ancak Beşiktaş stres yapmasın. İdeal 11 ile maça çıksın. Yerinde ve zamanında doğru hamleler yapsın, sadece üç puan değil, daha fazlasını alıp döner.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaşın Antalyasporu yıkma planı Analizini yaptı...

YORUM YAZ