MENÜ

Beşiktaş'ta can sıkıcı gelişme! Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 5 Kasım tarihinde Bitexen Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar'da birçok eksik ve cezalı futbolcunun olması teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın canını sıkıyor. İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu...

Beşiktaş'ta can sıkıcı gelişme! Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Corendon Airlines Park'ta oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Haberin Devamı

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

KADRO BELLİ OLDU

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Rashica, Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Zaynutdinov, Rosier, Bailly, Muleka, Yakup Arda Kılıç, Jean Onan, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler, Semih Kılıçsoy, Tayyip Talha Sanuç"

Halsizlik yüzünden güçsüz düşen Aboubakar kadroda yer almak istemesine rağmen Antalya kafilesine dahil edilmedi. Colley, Amartey ve Masuaku da kadroda yer almadı. Beşiktaş'ta ayrıca son maçta sakatlanan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal da Antalyaspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Uzun süredir sakat olan Tayyip Talha Sanuc ise, kadroda olmamasına rağmen kafileye dahil edildi.

Haberin Devamı

Hadziahmetovic kırmızı kart cezalısı

Siyah-beyazlı ekipte sakat oyuncuların yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic de Antalya deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaşta can sıkıcı gelişme Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

 Beşiktaşta can sıkıcı gelişme Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

YORUM YAZ