MENÜ

İnönü'de ilginç yasak

Sadece kadın ve çocukların izleyebildiği Fenerbahçe derbisi öncesinde şok bir gelişme yaşandı. Avrupa Şampiyonluğu'na ulaşan Siyah-Beyazlı Bedensel Engelli Basketbol Takımı kupasıyla sahada tur attıktan sonra dışarı çıkarıldı.

İnönü'de ilginç yasak

Galatasaray derbisinde sahaya inen taraftarlar nedeniyle PFDK’ya sevkedilen Beşiktaş’a 2 maç seyircisiz oynama ceza verilmişti. Sadece kadın ve çocukların izlemesine izin verilen Siyah-Beyazlılar’ın iki karşılaşmasının ilki, dün Fenerbahçe ile oynandı. Ancak karşılaşma öncesindeki yaşanan ilginç bir durum, herkesi şaşkına çevirdi. Avrupa Şampiyonluğu’na ulaşan Beşiktaş Bedensel Engelli Basketbol Takımı, karşılaşma öncesinde kupasıyla tribünleri dolaştı. Alınan karar gereği erkeklerden oluşan sporcuların maçı izlemesine izin verilmedi ve sporcular stat dışına çıkarıldı. Beşiktaşlı yönetici Cem Bilge’nin twitter’dan takipçileriyle paylaştığı bu durum tepkiyle karşılandı.

Cim Bom’a serbest!
Benzer bir durum geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın stadı Arena’da yaşanmıştı. Aslan’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında futbolcularla birlikte seremoniye çıkan çocuklar daha sonra tribünden maçı takip etmişti. Tartışmaya neden olan bu durumun ardından açıklama yapan Galatasaray yönetimi futbol federasyonundan özel izin aldığını ve çocukların maçı izlediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ