MENÜ

Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Salih Özcan ve Devin Özek açıklaması!

Beşiktaş’ta transfer çalışmalarına Başkan Hasan Arat iplerine aldı. Arat, bu kapsamda Almanya’ya gidecek ve 13 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldızla görüşecek.

Trendyol Süper Lig’in 34.haftasındaki derbi müsabakasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibine 2-1 yenilirken. Beşiktaş’ın maçtaki tek golünü ise 82.dakikada Cenk Tosun kaydetmişti. Siyah-Beyazlılar bu sonuçla bu sezon İstanbul derbisi kazanamadan sezonu tamamladı. Beşiktaş, bu maçı geride bırakarak rotasını 3 Mayıs Cuma günü Çaykur Rizespor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

HASAN ARAT, ALMANYA'YA GİDECEK

Bunun yanında Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Almanya’ya gidecek. Başkan Hasan Arat, Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund ile PSG arasında oynanacak maçı stadyumdan takip edecek.

HASAN ARAT, SALİH ÖZCAN İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPACAK

Sports Digitale'nin haberine göre Hasan Arat, Almanya'da Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Salih Özcan ile transfer görüşmesi yapacak.

Hasan Arattan Nuri Şahin, Salih Özcan ve Devin Özek açıklaması

PİYASA DEĞERİ 13 MİLYON EURO

Yıldız futbolcu Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alıyor. Alman ekibi Salih Özcan’ı 2022 yılında Köln takımından 5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki futbolcu bu sezon 32 maçta 1713 dakika sahada kalırken gol ve asist katkısı yapamadı.

Haberin Devamı

HASAN ARAT'TAN DEVİN ÖZEK VE SALİH ÖZCAN AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Almanya seyahati öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Arat'ın açıklamalar şöyle;

TEMASLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Bugün Münih'e gidiyorum. Orada bazı görüşmelerim olacak. Sonra Bayern Münih-Real Madrid maçını izleyeceğim. Bunu sadece iki takımın maçı olarak görmeyin. Görüşmeler, fikir alışverişleri, oyuncu takipleri... Yarın Dortmund-PSG maçında olacağım. Oradaki temaslarımızı sürdüreceğiz.

GELMEK İSTEYEN ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Beşiktaş, herkesle temas eder. Santos gelmeden önce 20 teknik direktörle görüştüm. O gün görüştüğüm çok ünlü hocalar, İstanbul'da buluşmak istiyor. Tekrar Beşiktaş'ın gündemine gelmek istiyorlar. Ara dönemde bu işler zordur. Yaz döneminde gelmek isteyen çok önemli isimler var. Yerli çok önemli isimlerimiz var. Çalışmaları yapıyoruz, sonrasında değerlendirme ve karar zamanı.

Hasan Arattan Nuri Şahin, Salih Özcan ve Devin Özek açıklaması

DEVİN ÖZEK İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Şu an hedef Türkiye Kupası. Bizden bu yüzden bir isim beklemeyin. Herkes ile temasımız olacak. Süper Lig'in bitmesi gerekiyor. Türkiye'den görüşeceğimiz insanlar var. Beşiktaş'a herkes gelmek istiyor. Beşiktaş, buna layık bir takım. Çok kötü bir sezon geçirdik ama bu sorun değil. Bu kötü sezondan ders çıkaracağız. 7-8 sportif direktör ile görüşüyoruz. Devin Özek de bunlardan biri.

Haberin Devamı

Hasan Arattan Nuri Şahin, Salih Özcan ve Devin Özek açıklaması

MUSRATİ AĞLIYORDU

Al Musrati'yi maç sonu aradım ağlıyordu. Ertesi gün arkadaşları da teskin etti. Bastığında kafası terse bakıyordu. Camianın sporcularımıza sahip çıkmasını istiyorum. Buna ihtiyaçları var, genç insanlar çok etkilenir. Her şeyi okuyorlar. Beşiktaş'ta bir futbolcuya bu kadar yükleniliyor, başka kulüplerde benzeri yok. Çok üzücü. Camiamız, sporcularımıza sahip çıksın. Beğenmeyebilirsiniz ama bizim hedefimiz bitmedi, hedef boyunca sporculara sahip çıkalım. Onlar genç insan. Çok etkileniyorlar. Her şeyi okuyorlar, çok etkileniyorlar. Bu dönemi itidalli geçirmemiz lazım.

Salih Özcan transferi sorusu üzerine Arat, ' Gündeminizde olan birçok sporcu, bizim de gündemimizde. İsim vermemiz doğru olmaz.' ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KUPASI HEDEFİMİZ VAR

Başkan Arat, Beşiktaş olarak Türkiye Kupası hedefine iki maç kaldığını hatırlatarak, şunları dile getirdi:
"Beşiktaş mücadelesine devam edecek. Bizim önümüzde bir Türkiye Kupası hedefimiz var. O hedefimize sadece iki maç kaldı. İnşallah salı günü Ankaragücü'nü yeneriz ve finale kalırız. Finalde de artık 90 dakika ne netice gösterirse bu hedefimizden henüz şaşmış değiliz. Takım toparlandı eskiye nazaran. Zor bir sezon geçiriyoruz, taraftarımız fevkalade üzgün. Ama Beşiktaşlılar her zaman mücadeleyi ve sabrı bilen bir camiadır. Hiçbir zaman başını yere eğmeyecektir. Biz de onun için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Beşiktaş'ı daha iyi yerlere getirmek için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım büyük bir mücadele içinde olacağız."

Haberin Devamı

ÇOK ADAYLI, DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir görüşme yapıp yapmadıklarına yönelik gelen bir soruya Başkan Arat, "Hayır, Kulüpler Birliği'ndeki toplantılara katıldım. Biz görüşlerimizi tüm kulüplerimizin içinde beyan ettik. Sanırım önümüzdeki günlerde kongre tarihi konusunda gelişmeler olabilir. Her kulüp kendi imzasını ayrı ayrı yolluyor. Dolayısıyla hangi kulüplerin imza attığını bilmiyorum. Beşiktaş'ın tavrı gayet nettir. Biz çok adaylı, demokratik bir seçim olması gerektiğine inanıyoruz. Kurulların da seçimle gelmesine inanıyoruz. Bu tartışmanın artık Türk futboluna zarar verdiğini düşünüyoruz. Vakti gelince seçim en doğru karardır. Bunun tarihi de hukuki gerekçelerle yakında açıklanır" cevabını verdi.

Haberin Devamı

HER TÜRK VATANDAŞI GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİĞİ TAKDİRDE ADAY OLABİLİR

Hasan Arat, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olma ihtimaliyle alakalı görüşlerini ise, "Herkes aday olabilmeli. Mehmet Bey de aday olabilmeli başkaları da aday olabilmeli. Bu demokratik olmalı. Yani demokratik seçim Türk futbolu için gayet sağlıklıdır. Kimsenin aday olmasını engelleyemezsiniz. Her Türk vatandaşı gereğini yerine getirdiği takdirde aday olabilir" cümleleriyle aktardı.

YORUM YAZ