Fatih Terim'in Panathinaikos ayrılığı sonrası kızı Merve Terim'den zehir zemberek paylaşım!

Sezon başına Yunanistan Süper Lig'i ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştırmaya başlayan Fatih Terim, yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını açıkladı. Terim'in ayrılığı hem Türk hem de Yunan basınında geniş yankı bulurken, kızı Merve Terim Instagram hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

Fatih Terim'in Panathinaikos ayrılığı sonrası kızı Merve Terim'den zehir zemberek paylaşım!

Bir süredir Panathinaikos'tan ayrılacağı konuşulan Fatih Terim'den, malumun ilamı niteliğinde bir paylaşım gelmiş ve Panathinaikos'taki görevini bıraktığını açıklamıştı. Terim'in, Pana'dan ayrıldığını açıklaması Türk ve Yunan basınında da geniş yankı buldu. Tecrübeli teknik adam, Instagram hesabında yaptığı ayrılık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Fatih Terimin Panathinaikos ayrılığı sonrası kızı Merve Terimden zehir zemberek paylaşım

Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos'ta hedefimiz 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlamak ve çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024/25 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.

Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına, ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum.
Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle...

Haberin Devamı

Fatih Terimin Panathinaikos ayrılığı sonrası kızı Merve Terimden zehir zemberek paylaşım

KIZINDAN OLAY YARATAN PAYLAŞIM
Fatih Terim'in ayrılığını açıklamasının ardından kızı Merve Terim'in çok konuşulacak imalı bir paylaşıma imzasını attı. Babasının terli gömleğini paylaşan Terim şu ifadeleri kullandı:
"Ders alındı: Zaman ayırmaya bile değmeyen insanlar için bu kadar çabalamayı bırakın."

İNGİLİZLER FERDİ'YE KAFAYI TAKTI

YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLDU
Öte yandan Panathinaikos, Terim'in ayrılığından çok kısa bir süre sonra yeni teknik direktörünü açıkladı. Yeşil-beyazlı ekip takımın başına Christos Kontis'in getirildiğini açıkladı.

TERİM'İN PANATHINAIKOS KARNESİ
Bu sezon başında Yunanistan'ın yolunu tutan Terim Yunan devinin başında 26 maçta 14 galibiyet, 6 beraberilk ve 6 mağlubiyet aldı. Panathinaikos bu dönemde 58 gol atıp 40 gol yedi.
Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda son haftaya 4. sırada giren Panathinaikos'un şampiyonluk şansı kalmadı.

YORUM YAZ