MENÜ

Hasan Arat, İngiliz basınına Beşiktaş'ın hedefini açıkladı! 'Fabrika gibiyiz'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, İngiliz basınına önemli açıklamalarda bulunurken özellikle altyapıdaki futbolculara değindi. Geçmişte yapılan hataların altını çizen Arat, Avrupa'da tanınan bir kulüp olmak istediklerini vurguladı.

Hasan Arat, İngiliz basınına Beşiktaş'ın hedefini açıkladı! 'Fabrika gibiyiz'

Siyah-beyazlı kulübün, oyuncuların kariyerlerini sonlandıracağı bir kulüp olmayacağını aktaran Arat, “Takım için savaşan genç oyunculara odaklanacağız. Taraftarlarımızın mantalitesi bu. Seçimden önce SWOT analizi yaptırdım. Çoğu taraftar takımda altyapıdan oyuncular görmek istiyor. Ana problemlerimizden biri altyapı oyuncularımızı başka kulüplere kaptırdık. Büyük bir hataydı. Transferler panik transferiydi ve hatalıydı” ifadelerini kullandı. Öte yandan Beşiktaş'ta yeni hoca konusunda Lucescu'yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

YENİ ADAY LUCESCU

Giovanni van Bronckhorst'un yardımcısı olarak göreve gelmesi beklenen Jean Paul van Gastel için NAC Breda'dan bir türlü izin gelmemesi sonrası bu hamlenin yapıldığı kaydedildi. Siyah-beyazlıların bu gelişme sonrası Mircea Lucescu için harekete geçtiği vurgulandı.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Mircea Lucescu ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Siyah-beyazlıların bu görüşmeden olumlu sinyaller aldığı kaydedildi.

Hasan Arat, İngiliz basınına Beşiktaşın hedefini açıkladı Fabrika gibiyiz

Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre; Samet Aybaba'nın Romanya'ya giderek, 78 yaşındaki teknik adamla bugün masaya oturduğu ve yüz yüze görüşme yaptığı aktarıldı. Mircea Lucescu ile anlaşma sağlanması halinde, kısa bir süre içinde ikilinin birlikte Türkiye'ye döneceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yönetimin Rizespor maçına Mircea Lucescu ile çıkmayı planladığı kaydedildi.

“TÜRKİYE’DE FABRİKA GİBİYİZ”

Her yıl altyapıdan 3-4 oyuncu çıktığını belirten Arat, “Türkiye'de fabrika gibiyiz. Almanya'daki scout ağımızı geliştireceğiz. Türkiye'deki oyuncuların yanı sıra Hollanda, İsviçre, Belçika ve Avusturya'daki genç oyuncuları takip ediyoruz. Genç oyuncular ve altyapı yatırımları için bütçe ayırdık” dedi.

Hasan Arat, İngiliz basınına Beşiktaşın hedefini açıkladı Fabrika gibiyiz

“EFSANE BEŞİKTAŞLILAR’DAN OLUŞAN BİR İSKELET KURUYORUZ”

İngiliz futbolcu Chamberlain’in iyi bir futbolcu olduğunu ifade eden Arat, “Herkes onu çok seviyor. 1-2 tane yıldız oyuncumuz olabilir ama daha fazla olmamalı. Alabileceğimizin en iyilerini almalıyız. Avrupa'da en çok tanınan kulüp olmayı hedefliyoruz. Şu an önce kazanmalıyız. Zor zamanlarda olduğumuz için buradayım. Bu biraz zaman alacak. Efsane Beşiktaşlılar’dan oluşan bir iskelet kuruyoruz. Bayern Münih’in oluşturduğu tarz gibi. Bunu ilk kez yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Feyyaz Uçar: Beşiktaş'a layık hocayı getireceğiz

Hasan Arat, İngiliz basınına Beşiktaşın hedefini açıkladı Fabrika gibiyiz

YORUM YAZ