MENÜ

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde! Ernest Muci de yetmedi...

Antalyaspor maçıyla birlikte Beşiktaş, bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kaybederken Fernando Santos yönetiminde ortaya konan futbol da taraftarı hiç memnun etmedi. Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında dikkat çeken transferlerinden Ernest Muci, yeni takımıyla ikinci golünü atsa da performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde! Ernest Muci de yetmedi...

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ağırladığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar, düşüşe Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor karşısında da son veremedi.

Haberin Devamı

2017'DEN BERİ DİŞ GEÇİREMİYOR

Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor ile kendi sahasında oynadığı maçlarda son dönemde galibiyete uzanamadı. Akdeniz ekibini, 13 Ağutos 2017’de deviren Kara Kartal, akabinde rakibini ağırladığı 5 maçta ise tek bir galibiyet göremedi. Beşiktaş, bu süreçte sahadan 2 kez yenik ayrılırken, taraflar 3 kez de puanları paylaştı. Dün ise bu hasret 6 maça çıktı. Beşiktaş, son 6 maçta Akdeniz ekibine 4. kez mağlup oldu.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde Ernest Muci de yetmedi...

TANINAMAZ HALDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, takımının başında çıktığı maçlarda pek çok ilke imza attı. 69 yaşındaki teknik adam, geldiği günden bu yana çıktığı 11 maçın 9’unda ilk yarılarda tek bir gol dahi atamadı. Bu arada Siyah-Beyazlılar, bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kaybetmiş oldu. Bu sezon görev yapan; Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe dönemlerinde dahi böyle bir tablo görülmemişti. Alınan yenilginin yanısıra oynanan futbol da taraftarı memnun etmeye yetmedi. Kaçan fırsatlara rağmen takımın göstermiş olduğu istikrarsız futbol nedeniyle Siyah-Beyazlı futbolseverler, sahadan hayli mutsuz ayrıldı.

Haberin Devamı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde Ernest Muci de yetmedi...

YENİLGİ SERİSİ TEKRAR EDEBİLİR!

Bu arada Portekizli teknik adam, Beşiktaş ile gelecek hafta kötü bir istatistiğe daha imza atabilir. Beşiktaş, son olarak 2021-22 sezonunda Sergen Yalçın yönetiminde 30 Ekim 2021 ile 27 Kasım 2021 arasında üst üste 4 maçta takılmıştı. Santos’un ekibi, milli ara sonrasında oynanacak Başakşehir mücadelesinde de sahadan hüsranla ayrılırsa, bu seri tekrar etmiş olacak.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde Ernest Muci de yetmedi...

ABOUBAKAR İLE 30 DAKİKA

Siyah-Beyazlı ekipte uzun bir süredir gol sevinci yaşayamayan Vincent Aboubakar, karşılaşmanın 60. dakikasında Cenk Tosun’un yerine oyuna girdi. Kamerunlu forvet, süre bulduğu bölümde ise pek etkili olamadı. Rakip kaleye bir isabetli şut gönderen 31 yaşındaki oyuncu, pozisyon bulmakta zorlandı. Aboubakar, futboluyla vasatı aşamadı.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, tanınamaz halde Ernest Muci de yetmedi...

ERNEST MUCİ YETMEDİ

Siyah-Beyazlı ekibin devre arasında kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Ernest Muçi, Antalyaspor karşısında elinden geleni yaptı. 22 yaşındaki on numara, takımının geriye düştüğü anlarda dahi reaksiyon vermeye çalıştı ve arkadaşlarının ayakta kalması için büyük bir çaba gösterdi. İkinci yarının başında rakip fileleri havalandıran Arnavut oyuncu, geri dönüş için takımını ateşledi. Ancak her şeye rağmen genç futbolcunun göstermiş olduğu performans, takımının maçı çevirmesi için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI KAÇIRINCA...

Kazandığı ikili mücadeleler ile ön plana çıkan Muçi, zaman zaman da takım arkadaşları için gol fırsatları yaratmaya çalıştı. Ancak Siyah-Beyazlı futbolcular, üçüncü bölgede fırsatları değerlendiremeyince Kara Kartal, mücadeleden yenik ayrıldı.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası olay açıklama: Suyu kaynadı!
YORUM YAZ