MENÜ

FA Cup finalinin ardından Wout Weghorst'dan Beşiktaş açıklaması

Sezon başında kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan, ancak devre arasında sürpriz bir şekilde Manchester United'a giden Wout Weghorst, FA Cup finaline yükselme sevincinin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş ile alakalı konuştu.

FA Cup finalinin ardından Wout Weghorst'dan Beşiktaş açıklaması

İngiltere FA Cup yarı finalinde Birghton ile Manchester United, Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Hakem Craig Pawson'ın yönettiği mücadelenin 90 dakikası 0-0 sona erdi. Golsüz geçilen uzatma dakikalarının 101. dakikasında Weghorst, Bruno Fernandes'in yerine oyuna dahil oldu. Ardından penaltı atışlarına geçildi.

FA Cup finalinin ardından Wout Weghorstdan Beşiktaş açıklaması

İki takım da ilk beş penaltıda hata yapmadı. Birghton'da altıncı penaltıyı Websters filelere gönderdi. Webster'in ardından Weghorst bir kez daha beraberliği sağladı. Brighton'ın yedinci penaltısında topun başına geçen March'ın yaptığı vuruşta top auta gitti. Lindelöf'ün penaltısının gol olmasıyla birlikte Manchester United finale yükselen taraf oldu.

FİNALDE DERBİ OYNANACAK

FA Cup yarı finalinin diğer ayağında ise Manchester City, Sheffield United ile karşı karşıya geldi. Riyad Mahrez'in hat-trick yaptığı mücadeleyi Manchester City 3-0 kazanarak adını finale yazdıran taraf oldu.

Haberin Devamı

FA Cup finalinin ardından Wout Weghorstdan Beşiktaş açıklaması

Manchester City ile Manchester United arasında oynanacak olan FA Cup finali 3 Haziran günü Wembley Stadyumu'nda oynanacak.

WEGHORST'TAN AÇIKLAMALAR

Manchester United Menajeri Erik ten Hag tarafından uzatma dakikalarında oyuna alınan Wout Weghorst mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldız Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi; "Zor bir maçtı bizim için. Onları mağlup etmek kolay değildi. Penaltılarla fark ortaya çıktı. Penaltılarda onlardan daha iyiydik."

FA Cup finalinin ardından Wout Weghorstdan Beşiktaş açıklaması

BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Geçtiğimiz günlerde İngiliz The Sun'da çıkan habere göre, Wout Weghorst'un yeniden Beşiktaş'a transfer olma durumu olduğu iddia edilmişti.

30 yaşındaki oyuncu Beşiktaş ile alakalı olarak ise, "Dürüst olmak gerekirse Türkiye'de çok iyi zaman geçirdim. Birden buraya geldim. Beşiktaş taraftarlarını özlüyorum.

Harika bir zaman geçirdim. Benim için çok özeldi" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ