MENÜ

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Tunuslu sol kanat oyuncusu Sayfallah Ltaief'i gündemine aldığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı!

Kötü başladığı sezonu ilk 4'te tamamlayarak Avrupa kupalarına vize almayı hedefleyen Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadrosu için de transfer çalışmaları sürüyor.

Haberin Devamı

Yedi futbolcusuyla sözleşmesi sona erecek olan Kartal'da birçok yabancı oyuncuyla da yolların ayrılması ve gelecek sezon kadroda büyük bir revizyona gidilmesi bekleniyor.

Africafoot'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, bonservisi Basel'de bulunan 24 yaşındaki Tunuslu sol kanat oyuncusu Sayfallah Ltaief'le ciddi şekilde ilgileniyor.

Beşiktaştan sürpriz transfer atağı

Siyah-beyazlıların futbolcuyu maddi açıdan cezbedecek 3 yıllık bir kontrat sunmaya hazırlandığı belirtilirken, Basel'in Ltaief'i kolay kolay bırakmayı düşünmediği ve 4 milyon Euro'nun aşağısında teklifleri gündemine almayacağı kaydedildi.

Sezonu FC Winterthur'da kiralık olarak geçiren Sayfallah Ltaief, İsviçre Süper Ligi'nde bu sezon forma giydiği 22 maçta takımına 12 gollük katkı (8 gol - 4 asist) sağladı.

Haberin Devamı

Ltaief'in Basel'le olan sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek.

YORUM YAZ