MENÜ

Beşiktaş'tan son dakika bombası! Coutinho ikna oldu

Beşiktaş, transfer mevsiminin başında gündemini meşgul eden yıldız oyuncu için yeni bir hamle yaptı. Premier Lig ekibiyle temaslar sürüyor, futbolcu gelmeye ikna edildi. Bugün flaş bir gelişme yaşanabilir. işte tüm detaylar...

Beşiktaş'tan son dakika bombası! Coutinho ikna oldu

Transfer çalışmalarına devam eden Siyah-Beyazlı ekip, transfer döneminin en başından beri istediği yıldızı kadrosuna katmak için görüşmelerini sıklaştırdı. Yıldız oyuncu Beşiktaş'a gelmeye ikna olurken bugün yeni bir gelişme yaşanması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş'ta transfer konusunda önemli haberler var. Siyah-Beyazlılar'da yaşanan güncel gelişmelere göz atalım.

Haberin Devamı

Atiba bu kez masa başında

Görkemli kariyeri sonrası Beşiktaş’a veda eden Atiba Hutchinson, transferi için yönetime öneride bulunduğu vatandaşı Moise Bombito için yoğun mesai yapıyor. Colorado forması giyen 23 yaşındaki stoper için görüşmeleri sürdüren Kanadalı, Beşiktaş adına hem oyuncu hem de kulübüyle görüşmelere başladı.

Beşiktaştan son dakika bombası Coutinho ikna oldu

Son iddia Isak Hien

Stoper konusunda Tottenham’lı Davison Sanchez başta olmak üzere önemli isimlerle ilgilenen Kartal için Verona’lı Isak Hien iddiası gündeme geldi. İsveçli stoper için İtalyan ekibinin 10 milyon Euro talep ettiği, fiyatta indirim olmazsa Beşiktaş’ın ilgisinin sona ereceği ifade ediliyor.

Beşiktaştan son dakika bombası Coutinho ikna oldu

Kartal avantajlı!

Beşiktaş, Avrupa’da transferin son gününe girilirken Brezilyalı sol kanat oyuncusu Philippe Coutinho için tekrar girişimde bulundu. Aston Villa ile pazarlık sürecini yeniden başlatan Kartal, oyuncuyu ikna etmiş durumda. İngiliz ekibinin İspanyol Real Betis’ten teklif almış olması tek engel. Ancak Beşiktaş, daha avantajlı konumda.

Haberin Devamı

Beşiktaştan son dakika bombası Coutinho ikna oldu

Bonservisi 20 milyon Euro’ydu

Barcelona’dan geçen sezon 20 milyon Euro bonservisle Villa’ya transfer olan 31 yaşındaki oyuncu Türkiye’ye daha yakın. Oyuncuyla prensipte anlaşan Beşiktaş, İngilizler’le uzlaşma sağlanırsa, Ada’da transferin son gününde işi resmiyete dökebilir.

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

Beşiktaştan son dakika bombası Coutinho ikna oldu

YORUM YAZ