MENÜ

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz hamlesi!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından göreve gelen ancak alınan kötü sonuçların ardından görevden ayrılan Burak Yılmaz hakkında sürpriz bir karar alındı.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz hamlesi!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından verilen görevi kabul eden Burak Yılmaz, 6 maçta sadece 2 galibiyet almış ve taraftarlardan tepki görmüştü. UEFA Konferans Ligi'nde iç sahada oynanan Bodo/Glimt maçında alınan mağlubiyet bardağı taşıran son damla olmuş ve Burak Yılmaz'la yollar ayrılmıştı. Göreve gelen Rıza Çalımbay da ilk maçında Başakşehir'i mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın bugün Milliyet Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklama sonrası Beşiktaş da harekete geçti. Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Burak Yılmaz'ın kongre üyeliği iptali için harekete geçti. Akın, ' Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yarın ilk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak.' ifadelerini kullandı.

Beşiktaştan Burak Yılmaz hamlesi

Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta oynarken Ahmet Nur Çebi tarafından kongre üyesi yapılmıştı.

Beşiktaştan Burak Yılmaz hamlesi

YORUM YAZ