MENÜ

Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss, Şenol Güneş için şok ifadeler kullandı

Beşiktaş'ın ayrılığını resmen açıkladığı Romain Saiss, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacının Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında söylediği sözler ise gündeme oturdu. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss, Şenol Güneş için şok ifadeler kullandı

Beşiktaş son günlerde transferde sıcak saatler yaşıyor. Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan siyah - beyazlılar, Romain Saiss ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

33 yaşındaki Faslı oyuncu Katar ekibi Al-Sadd'a transfer olurken, Beşiktaş'tan Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Romain Ghanem Paul Saiss'in Al-Sadd SC kulübüne kesin transferi konusunda; 2.500.000 Avro garanti bedel ve 300.000 Avro şarta bağlı bedel karşılığı anlaşma sağlanmıştır."

Al-Sadd'a Saiss transferini bir video aracılığıyla taraftlarına duyurdu.

SAISS'TEN ŞENOL GÜNEŞ İÇİN ŞOK SÖZLER

Tecrübeli savunmacı gider ayak Fransız Foot Mercato'ya özel açıklamalarda bulundu. Saiss, verdiği röportajda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaştan ayrılan Romain Saiss, Şenol Güneş için şok ifadeler kullandı

'TEK SORUN ŞENOL GÜNEŞ'Tİ'

Sais, Şenol Güneş hakkında; "Aylarca hiçbir şey söylemedim. Sezon sonuna kadar hep takıma ve kendime odaklandım. Sanırım konuşmak için doğru zaman değildi. Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldıysam bunun kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun, teknik direktör Şenol Güneş'ti" diye konuştu.

Haberin Devamı

MBAPPE İÇİN ÇILGIN TEKLİF

 'ÖZELDE AKSİNİ SÖYLEYEMEZSİN'

O geldiğinden beri, kendi kendime böyle bir insana güvenemeyeceğim için gitmem gerektiğini söylememe neden olan birikmiş şeyler oldu. Dünya Kupası'ndan sonra başladı. Her şey için beni suçladı. Yaptığım şeyi kabul etmiyorsanız, sorun değil. Ama kendini iyi göstermek için basının karşısına çıkıp da özelde aksini söyleyemezsin. Kış transfer döneminde İngiltere'den teklif geldi. Teknik direktöre oraya geri dönmek istediğimi çünkü orada bir hikayem olduğunu açıklamıştım.

'BENİM GİBİ SOLAK BİR STOPER ALDI'

Saiss, geçtiğimiz sezon devre arasında yaşananlarla alakalı olarak ise, "Ancak transfer döneminin sonuna geldiğimizi ve kulübün benim yerime oyuncu bulmakta zorlanacağını biliyordum. Bunu profesyonelce karşıladım. Ancak transfer döneminin sonunda kulüp, benim gibi solak bir stoper aldı. Ve teknik direktör, beni yedek kulübesine gönderdi. Bir takım arkadaşımın sakatlığı olmadan bir daha forma giyemeyeceğimi çok iyi biliyordum ve bir sezonu daha böyle riske atmak istemedim. Bana açıkça "sen benim en iyi savunucumsun, hatta en iyi oyuncumsun." dedi.

Beşiktaştan ayrılan Romain Saiss, Şenol Güneş için şok ifadeler kullandı

Ben de ona "O zaman yedek kulübesinde olduğumu bana nasıl açıklarsın?" dedim. Bir sorun varsa, bana söylemek zorundaydın." diye konuştu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

CEYHUN KAZANCI İTİRAFI

Saiss, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile ilgili de bir itirafta bulundu: "Sportif direktör (Ceyhun Kazancı) 6 aydan kısa bir süre içinde iki kez ayrılmak istedi." (Foot Mercato)

Beşiktaştan ayrılan Romain Saiss, Şenol Güneş için şok ifadeler kullandı

YORUM YAZ