MENÜ

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için sıcak saatler!

Rakiplerine göre transferde geri planda kalan Siyah-Beyazlılar'dan atak... Beşiktaş bir süredir ilgilendiği yıldız oyuncunun transferinde olumlu aşama kaydetti. Başarılı oyuncu, Beşiktaş'a sıcak bakarken kulübüyle de pazarlıklar hızla sonuçlanmaya doğru gidiyor! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için sıcak saatler!

Transferde Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana'yı açıklayan Kara Kartal rakiplerine oranla daha sessiz kaldı. Ancak yönetim yıldız transferi için de yoğun mesai harcıyor. Bu sırada ise bir yandan da iç krizle uğraşılıyor.,

Haberin Devamı

Beşiktaşta yıldız oyuncu için sıcak saatler

Son karar Çebi'nin

Beşiktaş’ta sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılabilir. Kazancı görevini bırakmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’le yaşadığı koordinasyon sorunu sebebiyle bir süredir bu düşüncede olan ve bu fikrini başkan Ahmet Nur Çebi’yle paylaşıp olumsuz yanıt alan Kazancı, isteğini yineledi. Konuyla ilgili olarak son kararı başkan Ahmet Nur Çebi verecek.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için sıcak saatler

Rebic gündemdeydi

Bir yandan krizi çözmek isteyen Siyah-beyazlı yönetim diğer taraftan da kadro güçlendirme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirmek için düğmeye basan Kara Kartal, İtalya Serie A devi Milan’dan Ante Rebic’i gündemine almıştı.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için sıcak saatler

Maaş önerisine olumlu yanıt

Haberin Devamı

Hırvat sol kanat oyuncusu için Milan’a bedelsiz kiralama önerisinde bulunan yönetim, yeni sezon kampına dahil etmediği futbolcuyu bir an önce elinden çıkarmak isteyen Çizme deviyle pazarlıkları hızlandırdı. 29 yaşındaki Hırvat futbolcuya yaptığı bonuslarla 2.5 milyon Euro‘luk maaş önerisine olumlu yanıt alan Kartal, Milan’la da el sıkışıp transferi kısa süre içinde noktalamak istiyor.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için sıcak saatler

6.7 milyon Euro ödendi

Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle Serie A’da 10 maç kaçıran Ante Rebic, 23 lig maçında 3 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. Milan, Hırvat yıldızı 2020-21 sezonu başında Eintracht Frankfurt’tan 6.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Kariyerinde daha önce; Split, Fiorentina, Leipzig, Hellas Verona ve Frankfurt gibi kulüplerde forma giyen Ante Rebic; sol kanat, santrfor ve forvet arkasında oynayabiliyor. Rebic aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev yapıyor.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için sıcak saatler

YORUM YAZ