MENÜ

Beşiktaş'tan 16 maç sonra bir ilk! Pendikspor karşısında...

Beşiktaş’ın başında çıktığı 2 maçta gol yemeden kazanan teknik direktör Fernando Santos, ilk deplasman mücadelesinde dün akşam Pendikspor karşısında büyük şok yaşadı. İlk 11’inde sadece 2 yabancı oynatan Portekizli hoca, 4-0’lık yenilgiye engel olamadı. Bu sonuçla da Kara Kartal uzun bir süre sonra ilki yaşadı.

Beşiktaş'tan 16 maç sonra bir ilk! Pendikspor karşısında...

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Turu’nda oynanan ve 4-0 kazanılan Eyüpspor maçının 11’inde 1’i zorunlu 4 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam; dün akşam Pendikspor karşısında Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Ante Rebic ve sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olmayan Salih Uçan’ın yerine Tayyip Talha Sanuç, Tayfur Bingöl, Rashica ve Semih Kılıçsoy’u 11’de görevlendirdi. Kaleyi Mert Günok’a emanet eden Fernando Santos, savunma dörtlüsünü; Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Zaynutdinov ve Umut Meraş’tan oluşturdu. Orta alanda Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl ve Gedson’u sahaya süren tecrübeli teknik adam, sağ kanatta Rashica, sol kanatta ise Semih Kılıçsoy’u görevlendirdi. Fernando Santos’un gol yollarındaki tercihi ise Cenk Tosun oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaştan 16 maç sonra bir ilk Pendikspor karşısında...

Rize’de tribündeydi

Siyah-Beyazlı ekibin Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, takımının başında ilk kez bir deplasman maçına çıktı. Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde sözleşme imzalanan tecrübeli teknik adam, o karşılaşmayı tribünlerden takip etmişti. Fernando Santos, ligde Karagümrük, Türkiye Kupası’nda ise Eyüpspor ile iç sahada oynanan karşılaşmalarda görev yapmıştı. Beşiktaş’ın başında çıktığı 3 maçta gol yemeden kazanan teknik direktör Fernando Santos, ilk deplasman mücadelesinde dün akşam Pendikspor karşısında büyük şok yaşadı. İlk 11’inde sadece 2 yabancı oynatan Portekizli hoca, 4-0’lık yenilgiye engel olamadı.

Beşiktaştan 16 maç sonra bir ilk Pendikspor karşısında...

Taraftara büyük şok

Süper Lig’de dün akşam Pendik Stadı’ndaki maçta Siyah-Beyazlılar’ı, taraftarları yalnız bırakmadı. 4 bin kişilik stadyumda kendilerine ayrılan yeri dolduran Beşiktaşlı futbolseverleri takımlarına oyunun son bölümüne kadar büyük destek verdi. Yoğun yağışa rağmen görevlerini en iyi şekilde yapan taraftarlar, maçın son bölümünde gelen peş peşe Pendik golleri sonrasında büyük üzüntü yaşadı. Mücadelenin 4-0 sona ermesi sonrasında Beşiktaşlı futbolseverler, Pendik Stadı’ndan üzgün ayrıldı. Tribünde yer alan Pendiksporlu futbolseverler ise takımlarını alkışlarla sahadan uğurladı. Pendiksporlu oyuncular, kendilerine destek veren taraftarları alkışlayarak teşekkür etti.

Haberin Devamı

HERKES MERAK EDİYORDU! TRANSFER SÖZLERİ...

Beşiktaştan 16 maç sonra bir ilk Pendikspor karşısında...

Uzun süre sonra bir ilk

Pendik deplasmanında gol atamayan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de 16 maç sonra bir müsabakayı gol atamadan tamamladı. Beşiktaş, ligde en son 4. hafta konuk olduğu Trabzonspor’a karşı gol sevinci yaşayamadı.

YORUM YAZ