MENÜ

Real Madrid'in Mbappe için çılgın planı ortaya çıktı!

Fransız süperstarı kadrosuna katmak isteyen Real Madrid, Kylian Mbappe için çılgın bir plan hazırladı. İspanyol devi, 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için her yolu deniyor. İşte detaylar...

Real Madrid'in Mbappe için çılgın planı ortaya çıktı!

Fransız süperstarın Paris Saint-Germain'deki geleceği hakkında yoğun spekülasyonlar üretiyor. İspanyol devi, 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için her yolu deneyecek.

Haberin Devamı

KADROYA ALINMADI

PSG, Real ve Arsenal gibi takımların istediği yıldız futbolcuyu sezon öncesi Asya turuna almayarak kadro dışında bıraktı ve artık Mbappe'yi satmak istedikleri son derece açık... Ve Tancredi Palmeri, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in de Mbappe'yi takibe aldığını iddia ediyor. Mbappe'ye yılda 200 milyon Euro gibi dev bir ücreti ödemeye hazır oldukları ve aynı rakamı PSG'ye transfer ücreti olarak teklif ettiklerini bildirdi.

Real Madridin Mbappe için çılgın planı ortaya çıktı

ARABİSTAN YOLCUSU

Söz konusu teklifin, Mbappe'nin 2024'te Orta Doğu'dan İspanya'ya gitme seçeneğini de içerdiği iddia ediliyor. Bu maddeyi tetikleyebilecek tek taraf ise Madrid olacak. 24 yaşındaki oyuncunun Suudi Arabistan'a gitmek konusunda isteksiz olduğu bildiriliyor, ancak Al-Hilal tarafından kendisine sunulan ayrılma seçeneği, 12 ay boyunca Paris'te oynamama ihtimaline karşın daha cazip bir seçenek olabilir.

Haberin Devamı

Mbappe'nin eninde sonunda futbol hayatının bir döneminde Real Madrid formasını giyeceği düşünülüyor. Madrid, Mbappe'yi 12 aylığına Suudi Arabistan'a gönderip daha sonra kadrosuna kattığı takdirde hedeflediği dev transfer harekatını da başarıyla noktalamış olacak.

Real Madridin Mbappe için çılgın planı ortaya çıktı

YORUM YAZ