MENÜ

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için ikna turları! Transfer an meselesi

Yıldız oyuncunun menajeriyle masaya oturan Beşiktaş, son teklifini iletti. Siyah-Beyazlılar, bir yandan da Arjantinli oyuncunun eşini ikna etmeye çalışıyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu için ikna turları! Transfer an meselesi

Yıldız oyuncunun menajeriyle masaya oturan Beşiktaş, son teklifini iletti. Siyah-Beyazlılar, bir yandan da Arjantinli oyuncunun eşini ikna etmeye çalışıyor. Kartal'ın hedefinde iki oyuncu daha var. Beşiktaş'ın transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Şenol Güneş'ten olumlu rapor

Defansın ortasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Afrika Uluslar Kupası’nı da göz önünde bulundurarak son derece dar bir filtrede arayışlarına devam ediyor. Bu kapsamda belirlenen oyuncularla ilgili temaslarını hızlandıran Kara Kartal’ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Trabzonspor’un eski stoperi Vitor Hugo önerildi. Bordo-Mavili ekipten ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından Palmeiras’a imza atan oyuncunun yeniden Avrupa’ya dönmek istediği ve Türkiye seçeneğine sıcak baktığı ifade edildi. Teknik direktör Şenol Güneş’e sunulan başarılı savunmacıyla ilgili olumlu rapor çıktığı bildirildi.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için ikna turları Transfer an meselesi

Fiorentina’dayken görüşülmüştü

Haberin Devamı

Yönetim de bu gelişme üzerine Hugo için maliyet araştırmalarına başladı. 2019 yılında ilk olarak Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Vitor Hugo, Fiorentina’dan ayrılırken son anda Trabzonspor’un önerisini kabul ederek, tercihini Beşiktaş’tan yana kullanmamıştı. Daha sonra Siyah-Beyazlılar’ın ilgisinin kendisini heyecanlandırdığını itiraf eden Hugo’nun da kariyerine Kartal’da devam etmeye yakın olduğu kaydedildi. Bu transferle ilgili olumlu ya da olumsuz sonucun birkaç gün içerisinde ortaya çıkması öngörülüyor.

Beşiktaş'ı istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Matias Vargas için yeniden masaya oturacak. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in de transferini çok istediği Arjantinli kanat oyuncusu için bu hafta içinde temaslarını sıklaştırılacak. Ülkemizde daha önce Adana Demirspor’da forma giyen ve son olarak Çin’de top koşturan futbolcunun Beşiktaş forması giymeyi istediği öğrenilirken, Siyah-Beyazlılar’ın Arjantinli oyuncuya 1.3 milyon Euro bandında bir maaş teklif edeceği de gelen haberler arasında. Sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen 26 yaşındaki futbolcu, 2021-22 sezonunda Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giydi.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için ikna turları Transfer an meselesi

Asist kralıydı

Arjantinli futbolcu, Adana Demirspor’da oynadığı 36 maçta 5 kez fileleri havalandırdı. Yıldız oyuncu, yaptığı 14 asistle o sezon Süper Lig’in asist kralı olmayı başardı. Bonservisi Espanyol’da bulunan başarılı futbolcu, Adana Demir macerasının ardından Shanghai Port’a transfer oldu. 2022 sezonunda 22 maçta 1 gol, 7 asist üreten Vargas, bu sezon ise 10 maçta 1 asistlik katkı yaptı. 6 milyon Euro değer biçilen futbolcu, daha önce Deportivo ve Velez formalarını da terletti.

Haberin Devamı

Türkiye'ye geldi

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, uzun zamandır peşinde olduğu Arjantinli 10 numara Roberto Pereyra ile bu hafta son görüşmesini gerçekleştirecekti. Menajerini İstanbul’a davet eden ve dün bir görüşme gerçekleştiren Siyah-Beyazlılar yeni önerilerini sundu. İtalya’dan istediği teklifleri alamayan Arjantinli orta saha, Beşiktaş’ın teklifine kısa süre içinde yanıt verecek. Transferde sürecin uzamasındaki en büyük etkenlerden biri Pereyra’nın eşi Maria Carolina’ydı. Siyah-Beyazlı idarecilerin Pereyra ailesini ikna etmek için büyük çaba içinde olduğu öğrenilirken, futbolcunun eşi de İstanbul’da yaşama konusundaki çekincelerden kurtulmaya başlamış durumda. Yönetim, oyuncuyu ve ailesini de İstanbul’u gezdirmek üzere davet etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yıldız oyuncu için ikna turları Transfer an meselesi

Cumaya kadar...

Tarafların maddi şartlarda el sıkışması halinde ailesiyle birlikte İstanbul’a gelecek olan Pereyra ile son kez masaya oturulacak ve transfere nokta konacak. Mevcut adaylar arasında teknik direktör Şenol Güneş’in takımında görmeyi en çok istediği isim olan Pereyra’nın durumu cuma gününe kadar kesinlik kazanacak.

Beşiktaşta yıldız oyuncu için ikna turları Transfer an meselesi

YORUM YAZ