MENÜ

Beşiktaş'ta üç yıllık imza! Yıldız oyuncu takımda kalıyor

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, sözleşmesi biten oyuncularla da görüşmelere başladı. Siyah - beyazlılar yıldız oyuncuyla üç yıllık anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta üç yıllık imza! Yıldız oyuncu takımda kalıyor

Teknik Direktör Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte Beşiktaş adeta farklı bir kimliğe büründü. Siyah - beyazlılar seri galibiyetler alırken, ezeli rakiplerinden Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-1, Galatasaray'ı ise Vodafone Park'ta 3-1 ile geçmişti.

Haberin Devamı

Ligin son düzlüğüne girilirken Beşiktaş gelecek sezonun transfer çalışmalarına ve takımda sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere de başladı.

LİSTEDE ÜÇ YILDIZ İSİM VAR

Gelecek sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Avrupa'da yıldız isimlerle dirsek temaslarına başladı. Sezon sonunda Alexandru Maxim ile yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılara hedef Sevilla'nın yıldız ismi Isco önerildi.

Beşiktaşta üç yıllık imza Yıldız oyuncu takımda kalıyor

MINA İÇİN PAZARLIKLAR BAŞLADI

Teknik direktör Şenol Güneş, özellikle orta saha ve stoper takviyelerinin kampa yetişmesini istiyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı takıma katacakları futbolcuları belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

Kazancı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuları mercek altına aldı. Stoper transferi için gündemin ilk sırasında Evertonlı Yerry Mina var. Premier Lig’de bu sezon 5 maçta forma giyen Kolombiyalı futbolcu için temaslar sürüyor. Tecrübeli stoperin menajeriyle pazarlıkların başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta üç yıllık imza Yıldız oyuncu takımda kalıyor

BİR DİĞER İSİM LERMA

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme gelen bir diğer isimse Bouremouth forması giyen Kolombiyalı yıldız Jefferson Lerma oldu.

Futbolcuya West Ham United ve Crystal Palace da talip oldu. Oyuncunun menajerinin Beşiktaş dışında İngiliz ekipleriyle de görüşmelere başladığı ifade edildi.

E-POSTA İLE GELEN İLGİNÇ TEKLİF

BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ YILLIK İMZA

İç transfere de ağırlık veren Beşiktaş'ta Cenk Tosun ile üç yıllık sözleşme imzalandı. NTV Spor'da yer alan habere göre, siyah - beyazlılar 31 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllık yeni bir mukavele imzalamak için anlaşmaya vardı.

Beşiktaşta üç yıllık imza Yıldız oyuncu takımda kalıyor

BU SEZON NE YAPTI?

Sezon başında takıma geri dönen Cenk Tosun, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 29 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu bu maçlarda 13 kez gol sevinci yaşarken üç kez de asist yaptı.

Türkiye Kupası'nda oynadığı iki maçta üç gol ve bir asistlik performans sergileyen Cenk, toplamda 20 gole doğrudan katkı verdi.

Beşiktaşta üç yıllık imza Yıldız oyuncu takımda kalıyor
Cenk Tosun'un Crystal Palace'la İlk Golü

YORUM YAZ