MENÜ

Bayern Münih'e sürpriz Cristiano Ronaldo teklifi

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan ayrılmayı düşünen Cristiano Ronaldo yeniden Avrupa sahnesine dönmek istiyor. Alman devi Bayern Münih, Portekizli yıldızla ilgili ilginç bir teklif aldı. İşte detaylar...

Bayern Münih'e sürpriz Cristiano Ronaldo teklifi

2022 Dünya Kupası'nın ardından sürpriz bir şekilde Suudi Arabsitan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun burada mutlu olmadığı artık herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Haberin Devamı

Avrupa'ya geri dönmek isteyen yıldız oyuncuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

PIERS MORGAN'DAN SÜRPRİZ İDDİA

Cristiano Ronaldo ile son derece iyi bir ilişkisi olan ünlü gazetedi Piers Morgan, sürpriz bir iddiada bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Morgan, şu ifadeleri kullandı: "İstediğiniz kadar alay edin, ama Ronaldo Utd'den ayrıldığında sezon sonuna kadar Arsenal ile sözleşme imzalasaydı, Arsenal Premier Lig’i kazanırdı.

Bayern Münihe sürpriz Cristiano Ronaldo teklifi

Ancak, Arsenal Ronaldo’yu almadı. Ronaldo, büyük kupaları nasıl kazanacağını ve önemli dakikalarda aktif rol almayı çok iyi biliyor."

İŞTE HEDEFTEKİ İSİMLER

BAYERN MÜNİH'E RONALDO TEKLİFİ

Avrupa'ya dönmek isteyen Cristiano Ronaldo henüz bir takımla anlaşma aşamasına gelemedi, ancak Alman devi Bayern Münih ilginç bir teklif aldı.

Haberin Devamı

Bayern Münihe sürpriz Cristiano Ronaldo teklifi

Abendzeitung Münih Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, Markus Schön adında birinden bir e-posta aldı. Alman milyarder Schön, Cristiano Ronaldo'nun kadroya katılması halinde tüm transferi finanse etmek istediğini Kahn'a iletti.

Bayern Münih'in bu teklife ne cevap verdiği henüz belli değil.

Bayern Münihe sürpriz Cristiano Ronaldo teklifi

YORUM YAZ