MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! İngiltere'ye gidiyor

Süper Lig'de Şenol Güneş'in gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta sezon sonunda sürpriz bir ayrılığın olması bekleniyor.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! İngiltere'ye gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını yaparken, flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Sezon başında Alanyaspor'dan 1 yıllığına kiralanan Tayfur Bingöl'ün bonservisinin alınması için Akdeniz ekibiyle görüşmeler yapılıyordu.

GEÇEN YAZ DA İSTEMİŞTİ

BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTEMİYOR

Tecrübeli futbolcu, transferine dair kararını verdi. Buna göre Tayfur Bingöl, gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmak istemiyor. Tayfr'un bonservisi için sözleşmesinde 1.5 milyon euro değerinde satınalma opsiyonu bulunuyordu. 

ESKİ HOCASI İSTİYOR

Alanyaspor'un eski teknik direktörü ve Tayfur Bingöl'ün eski hocası Francesco Farioli'nin, prensipte anlaştığı İngiltere Championship ekibi Sunderland'e başarılı futbolcuyu götürmek istediği öğrenildi.

Farioli'nin Sunderland'le anlaşması iptal olsa dahi Avrupa'da başına geçeceği takıma Tayfur Bingöl'ü transfer edeceği, başarılı futbolcunun da bu nedenle sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz ayrılık İngiltereye gidiyor

YORUM YAZ