MENÜ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in dikkat çeken istatistiği! Kaybetmiyor

Beşiktaş’ın başında Vodafone Park’ta derbi karşılaşmalarında yenilgisi olmayan Şenol Güneş, bu akşam da listesine yeni bir zafer eklemeyi hedefliyor. Okan Buruk’la karşılaştığı 8 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Güneş, genç hocayla da farkı açmak istiyor.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in dikkat çeken istatistiği! Kaybetmiyor

Süper Lig'in 32. haftası dev bir maça ev sahipliği yapacak. Beşiktaş sahasında zirve mücadelesini yakından ilgilendirecek mücadelede Galatasaray'ı ağırlayacak. Siyah Beyazlılar rakiplerinin gerisinde kalmış olsa da son ana kadar takibini sürdürmek istiyor. Bu anlamda en güvenilen isim de tecrübeli teknik adam Şenol Güneş... Beşiktaş'ın başına 2. kez geçtikten sonra yine Siyah Beyazlı taraftarların büyük beğenisini kazanan deneyimli çalıştırıcı için derbi istatistikleri de olukça dikkat çekici.

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ

Bu akşam Vodafone Park’ta yaklaşık 42 bin Beşiktaşlı takımlarına destek verecek. Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, “Bırakmam Seni Türkiyem” projesi kapsamında deprem bölgelerindeki çocukların kitap ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla, taraftarların yanlarında getirecekleri çocuk kitaplarını, stat gişelerine kurulacak olan kumbaralara bırakabilecekleri bildirildi.

Beşiktaşta Şenol Güneşin dikkat çeken istatistiği Kaybetmiyor

ABOUBAKAR BU KEZ SAHADA OLACAK

Beşiktaş, Süper Lig’in ilk yarısında 5 Kasım’da Nef Stadı’nda oynanan maçta Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu. Cim Bom, Mauro Icardi’yle bulduğu 2 golle sahadan zaferle ayrılmış, Kartal’ın ise Cenk Tosun’la bulduğu gol, puan için yeterli olmamıştı. Göreve geldiği ikinci maçta ilk mağlubiyetini Galatasaray karşısında alan Şenol Güneş, bu kez hücum hattında Wout Weghorst’la değil, Vincent Aboubakar’la galibiyet peşinde olacak. Kendi oyun sistemi, Wout Weghorst’un özellikleriyle örtüşmeyen Güneş, bu kez Aboubakar’la Cim Bom’un karşısına çıkacak. Tecrübeli hoca, bu derbide istediğini almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneşin dikkat çeken istatistiği Kaybetmiyor

ŞENOL GÜNEŞ'İN DERBİ KARNESİ

Süper Lig’de bu akşam oynanacak dev maç öncesinde, 2016 yılından bugüne kadar Vodafone Park’ta oynanan derbi mücadelelerinde Beşiktaş adına 4 farklı teknik adam, Siyah-Beyazlı takımın kulübesinde görev yaptı. Şenol Güneş, 6 kez derbilerde takımını yönetirken, tecrübeli teknik adamı 4 derbi maçla Sergen Yalçın takip etti.

Abdullah Avcı ve Valerien Ismael ise bu bölümde birer kez taraftarlarının önünde derbi sınavı verdi. Kara Kartal’ın şu anda teknik direktörlük görevini yapan Şenol Güneş, 6 derbi müsabakasında 3 kez galibiyet sevinci yaşarken, 3 defa da sahadan beraberlikle ayrıldı. Güneş, bu maçlarda Galatasaray’a karşı 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken, Fenerbahçe karşısında 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Beşiktaşta Şenol Güneşin dikkat çeken istatistiği Kaybetmiyor

SADECE 1 KEZ

Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, bu akşam Vodafone Park’ta ağırlayacağı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk karşısında rekabette açık ara üstün taraf... İki teknik adam, daha önce resmi maçlarda 8 kez birbirlerine rakip oldu. Oynanan maçların 6’sını Şenol Güneş’in, birini ise Okan Buruk’un takımları kazandı; bir karşılaşma berabere sona erdi. Güneş, bu akşam da kazanıp farkı açmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

600'LER KULÜBÜNE GİRİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu akşamki derbiyle beraber Süper Lig’deki 600. maçına çıkacak. Daha önce; Sakaryaspor, Boluspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Trabzonspor’u çalıştıran Güneş, daha önceki 599 sınavından; 324 galibiyet, 143 beraberlik ve 132 mağlubiyetle ayrıldı. Güneş, dev mücadeleyle beraber 600’ler kulübüne giren üçüncü hoca olacak. Listenin zirvesinde 628 maçla Rıza Çalımbay var. İkinci konumda ise 621’le Samet Aybaba yer alıyor.

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

Beşiktaşta Şenol Güneşin dikkat çeken istatistiği Kaybetmiyor

YORUM YAZ