MENÜ

Beşiktaş'ta Galatasaray'a karşı bu kez Aboubakar var

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının kaderinin belirleneceği maçta bu akşam Beşiktaş’ta gözler, Vincent Aboubakar’da olacak. İlk yarıdaki maçta Aslan’a 2-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar, devre arasında takıma katılan Aboubakar’ın etkisiyle zafere uzanmak istiyor

Beşiktaş'ta Galatasaray'a karşı bu kez Aboubakar var

Beşiktaş, Süper Lig’in ilk yarısında 5 Kasım’da Nef Stadı’nda oynanan maçta Galatasaray’a 2-1 mağlup olmuştu. Cim Bom, Mauro Icardi’yle bulduğu 2 golle sahadan zaferle ayrılmış, Kartal’ın ise Cenk Tosun’la bulduğu gol, puan için yeterli olmamıştı.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLACAK

Göreve geldiği ikinci maçta ilk mağlubiyetini Galatasaray karşısında alan Şenol Güneş, bu kez hücum hattında Wout Weghorst’la değil, Vincent Aboubakar’la galibiyet peşinde olacak.

Beşiktaşta Galatasaraya karşı bu kez Aboubakar var

Kendi oyun sistemi, Wout Weghorst’un özellikleriyle örtüşmeyen Güneş, bu kez Aboubakar ile Cim Bom’un karşısına çıkacak. Tecrübeli hoca, bu derbide istediğini almayı hedefliyor.

İlk peşinde olacak...

Kara Kartal’ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, derbiye oldukça hazır şekilde çıkacak. Son 7 müsabakada rakip fileleri 7 kez sarsan Kamerunlu golcü, bu akşam da şov yapıp Vodafone Park’ta 42 bin taraftarı coşturmayı planlıyor.

Beşiktaşta Galatasaraya karşı bu kez Aboubakar var

Galatasaray müsabakasına hem takım çalışmalarıyla hem de özel antrenörüyle hazırlanan Aboubakar, idmanlarda ortaya koyduğu üst düzey performansla dikkat çekiyor. Abou, ayrıca Galatasaray karşısında bir ilk peşinde olacak...

Haberin Devamı

Daha önce Galatasaray’a karşı iki kez forma giyen ancak gol atamayan Aboubakar, bu kez şanssızlığını kırmak istiyor. Abou; Muslera ve Abdulkerim Bardakcı için yaptığı özel hazırlıkların karşılığını bu akşam almayı hedefliyor.

YORUM YAZ