MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Yine sahnede...

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-beyazlılarda son haftaların formda ismi Semih Kılıçsoy, bu maçı da boş geçmedi. Öte yandan genç futbolcunun müsabakadaki performansı parmak ısırttı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Yine sahnede...

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta Semih Kılıçsoy fırtınası esti. Genç futbolcu, attığı golle bu haftayı da boş geçmedi.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, genç futbolcu Semih Kılıçsoy'u ilk 11'de başlattı.

Kartal, Kasımpaşa müsabakasına şu 11 ile sahaya çıktı:

“Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Bahtiyar Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Jackson Muleka.”

Siyah-beyazlılarda Ersin Destanoğlu, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Demir Ege Tıknaz, Rachid Ghezzal, Emirhan Delibaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Tayfur Bingöl ve Aytuğ Batur Kömeç ise yedeklerde yer aldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Yine sahnede...

GOL PERDESİNİ KASIMPAŞA AÇTI

Karşılaşmanın 41. dakikasında Hajradinvic'in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Nuno Da Costa sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top uzak köşeden doksana gitti ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

GENÇ SEMİH SAHNEDE

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, skoru eşitleyen isim oldu. Rashica sol ayağıyla topu yerden içeriye gönderdi, arka direkte bulunan Semih Kılıçsoy, yakın mesafeden dar açıdan topa kayarak vurdu ve meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Yine sahnede...

SON 2 MAÇTA 2 GOL

18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, bu sezon toplam 13 resmi maça çıktı. Genç oyuncu bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Öte yandan Semih Kılıçsoy, bu golle 2 haftada 2 gol atmış oldu.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Yine sahnede...

YORUM YAZ