MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaz'a emanet!

Tirana maçında ağları havalandırarak, Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları’nda gol atan en genç oyuncusu olan geleceğin yıldız adayı Semih Kılıçsoy’la, Güneş’in yardımcısı Burak Yılmaz yakından ilgileniyor.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaz'a emanet!

Siyah-Beyazlılar, Konferans Ligi’nde sahasında 3-1 yendiği KF Tirana ile haftaya oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına, dün sabah Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Basına kapalı olarak yaklaşık 1.5 saat süren idmanın, dinlenme, kondisyon ve taktik üzerine gerçekleştiği bildirildi. Kara Kartal’da oyuncular bugünü izinli geçirecek ve yarın ise Tirana mesaisine çift idmanla devam edecekler.

Haberin Devamı

UZUN SÜREDİR GÖRÜŞÜLÜYOR...

Güneş'ten takıma tebrik

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Tirana karşısında oynanan futbol ve alınan sonuçtan bir hayli memnun kaldı. Tecrübeli teknik adamın, karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularını tebrik ettiği bildirildi. Deneyimli çalıştırıcının, “Kontrolü tamamen elimizde tuttuk. Rakip bizim seviyemizin altında olsa da ciddiyeti elden bırakmadık. Eksiklerimiz elbette var. Çalışarak çok daha iyi bir takım haline geleceğimize inanıyorum” dediği öğrenildi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

Muleka'dan mutlusu yok

Tirana karşılaşmasında takımının en iyileri arasında yer alan ve çok da güzel bir gol atan Jackson Muleka’nın keyfi yerinde... Sezonun ilk resmi maçında ağları havalandıran 23 yaşındaki futbolcu, Aboubakar ile hücum hattında çok uyumlu bir görüntü sergiledi. Tecrübeli futbolcu, bu formunu sürdürerek bu sezon formayı kimseye kaptırmamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

Aboubakar'dan beklenti büyük

Geçen sezonun devre arasında Al Nassr’dan transfer edilen Vincent Aboubakar, Beşiktaş’a gelir gelmez farkını göstermişti. Süper Lig’de 16 maçta 13 gol ve 2 asistle oynayan Aboubakar, yeni sezona da çok iyi başladı. 3-1 kazanılan Tirana maçında Muleka’ya harika bir asist yapan Kamerunlu yıldızdan taraftarlar çok şey bekliyor. Aboubakar da rövanşta ise bu kez ağları havalandırmak istiyor.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

Ghezzal endişesi

Geçen sezon ayak parmağından yaşadığı sıkıntı yüzünden istikrarsız bir görüntü çizen Rachid Ghezzal’ın, yeni sezona da sorun şekilde başlaması kafaları karıştırdı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, ciddi bir sorununun olmadığını dile getirdiği Ghezzal’ın, bir kez daha benzer bir sorunu yaşamaması için hem sağlık ekibi hem de teknik heyet, tüm önlemleri almış durumda.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

Tarihe geçti!

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Semih Kılıçsoy, Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında takımının Tirana’yı 3-1 yendiği maçta oyuna son anlarda girmişti. Genç futbolcu, Arnavutluk ekibinin farkı 1’e indirdiği anda yeni transfer Onana’nın pasında ceza sahasına girip, sağ çaprazdan karşılaşmanın sonucunu ilan eden golü atmıştı. 17 yaş 346 günle Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu unvanını alan Semih’in bu performansı, camiayı çok mutlu etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

Tecrübelerini aktarıyor

Alt yapı sorumlusu Mehmet Ekşi ve genç takım hocası Serdar Topraktepe’nin gelişiminde önemli rol oynadığı Kartal’ın yeni yıldız adayının, artık Burak Yılmaz’a emanet edildiği öğrenildi. Şenol Güneş’in yardımcısı Yılmaz’ın, hem saha içinde hem de saha dışında Semih’le yakından ilgilendiği, tecrübelerini ona aktardığı bilgisine ulaşıldı.

Orhan Yıldırım

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaza emanet

YORUM YAZ